Kuva: AOP

Videopuhelussa nolosti mokannut ohjaaja astui esiin - väittää, että yksi sana käsitettiin väärin

24.11.2020 19:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä Lukas Gage jakoi videon etänä tehdyistä koekuvauksista, joissa anonyymi ohjaaja kommentoi ikävään sävyyn hänen asuinolosuhteitaan. Nyt ohjaaja on paljastanut itsensä.

Kirjoitimme maanantaina tapauksesta, jossa näyttelijä Lukas Gage, 25, oli joutunut ikävän kommentoinnin kohteeksi videopuhelun välityksellä tapahtuneessa koekuvauksessa. Gage jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jossa videopuheluun osallistuneen ohjaajan kuullaan puhuvan ikävään sävyyn Gagen taustalla näkyvästä asunnosta.

- Nämä ihmisparat asuvat näissä pienenpienissä asunnoissa. Katson tuota taustaa ja tv:tä, ohjaaja sanoi videolla.

Lukas Gage tunnetaan parhaiten HBO:n Euphoria-sarjasta. (kuva: AOP)

Gage ei nimennyt ohjaajaa, mutta nyt tämä on astunut itse esiin kohun yllyttyä.

Kyseiseksi ohjaajaksi on paljastunut brittiläinen Tristram Shapeero, joka on ohjannut esimerkiksi televisiosarjoja Unbreakable Kimmy Schmidt ja Puisto-osasto. Shapeero on kirjoittanut pahoittelunsa Deadline-sivuston julkaisemassa avoimessa kirjeessä ja selittänyt taustaa kommentilleen.

”Ensinnäkin haluan vilpittömästi pyytää anteeksi herra Gagelta loukkaavista sanoistani, epäammattimaisesta käytöksestäni ja siitä, etten antanut hänelle sitä huomiota, mikä hänelle kuului”, Shapeero kirjoittaa.

Mies selventää, ettei hän viitannut kohukommentissa käyttämällään ”poor”-sanalla näyttelijöiden elintasoon vaan osoitti tällä sympatiaa korona-aikana rooleista kamppailevia näyttelijöitä kohtaan. Poor-sanalla tarkoitetaan myös ”raukkaa”.

”Sanoin sanani aidosti arvostaen sitä, mitä näyttelijöiden pitää kestää lukittautuneina pieniin tiloihin. He kykenevät antamaan palkinnon arvoisia roolisuorituksia näissä olosuhteissa”, Shapeero kirjoittaa.

Lukas Gage jakoi videon koekuvaustilanteesta Twitterissä ja muistutti, että jos on ”paskaa puhuva ohjaaja”, kannattaa olla tarkkana mikrofonin mykistämisen kanssa. Gage ei ole vielä reagoinut ohjaajan anteeksipyyntöön.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Ohjaaja luuli olleensa mykistettynä Zoom-tapaamisessa - laukoi ikävän kommentin näyttelijälle

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat