Kuva: All Over Press

Victoria ja David Beckham huolissaan Brooklyn-poikansa suhteesta: "Hän voi kadottaa itsensä"

02.02.2021 22:45 - Senja Rapila

Brooklyn Beckham, 21, on umpirakastunut kihlattuunsa Nicola Peltziin, 25.

Vaikka Brooklyn Beckhamin, 21, suhde näyttelijä Nicola Peltziin, 25, kukoistaa, mutta se on saanut nuoren miehen vanhemmat huolestumaan, uutisoi Heat World.

Ulkomaalaismedian mukaan perheen lähipiiristä sanotaan, että vaikka Brooklynin vanhemmat Victoria ja David Beckham ovat olleet innoissaan parin suhteesta ja tulevista häistä, ovat vanhemmat alkaneet nyt huolestua parin tulevaisuudesta. Kerrotaan, että Victoria ja David uskovat Brooklynin panostavan kaiken pelkästään suhteeseen, eikä poika ajattele muuta, kuten uraansa tai omia ystäviään. 

- Victoria on panostanut niin paljon Brooklynin uraan ja brändiin, yrittäen auttaa häntä. Victorian työntekijät pyrkivät jatkuvasti löytämään uusia mahdollisuuksia ja löytämään Brooklynin potentiaalin, lähipiiristä kerrotaan.

- Mutta nyt hän on vain kietoutunut Nicolaan. He käyskentelevät ympäriinsä aivan kuin kauniilta näyttäminen olisi heidän työtään. Victorian suurin pelko on, että Nicola kyllästyy Brooklyniin, kun tällä ei ole omia tavoitteita ja haaveita. Nicola on kaikki mitä hänellä on tällä hetkellä. Brooklynistä on tullut Nicolan "jatke". Vanhemmat pelkäävät, että hän voi kadottaa suhteessa itsensä.

Lähteen mukaan Victoria ja David tietävät, että Nicola on yhtä rakastunut ja sitoutunut suhteeseen kuin heidän poikansa, mutta tilanne on silti huolestuttava.

- He yrittävät keskustella Brooklynin kanssa, ohjaten tätä itsenäisemmäksi. Brooklyn on vain umpirakastunut, eikä välitä muiden mielipiteistä. Hän sanoo, ettei tarvitse omia ystäviä, jos hänellä on Nicola.

Pariskunta meni kihloihin viime kesänä alle vuoden seurustelun jälkeen. Heillä oli suunnitelmissa häät tänä kesänä, mutta tilanne pakotti siirtämään häitä ensi vuodelle. 

Lue myös: Brooklyn Beckhamin näyttävä rakkaustatuointi nostattaa tunteita somessa: "Tulet katumaan tätä"

Lue myös: Brooklyn Beckham ja tuleva vaimo tekevät avioehdon: 'Monet tytöt haluavat vain Beckham-sukuun'

Lue myös: Brooklyn Beckham piti kuvassa kättään rakkaansa kaulalla - joutui kritiikin kohteeksi

Lähde: Heat World

Kilpailut

Uusimmat