Kuva: AOP

Suosikkisarja Dexter tekee syksyllä paluun - tällaisia ovat uudet, entistä synkemmät jaksot

24.05.2021 12:45 - Roy Kokkonen

Sarjan pääosassa jatkaa Michael C. Hall.

Huippusuosittu rikossarja Dexter tekee syksyllä paluun. Uuden, kymmenestä jaksosta koostuvan kauden pääosassa jatkaa Michael C. Hall. Mukana on myös uusia näyttelijöitä, joista aiemmin Lovecraft Country -sarjassa näytellyt Jamie Chung kertoo People-lehdelle, mitä tulevalla kaudella on luvassa.

– Alkuperäisen sarjan tapahtumista on kulunut kymmenen vuotta. Uuden kauden tunnelma ja estetiikka ovat muuttuneet. Mielestäni se on hieman synkempi, Chung kertoo.

Uusien jaksojen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin osavaltion pohjoisosiin.

– Tässä vaiheessa tiedetään, että Dexter on pakosalla. Mukana on paljon uusia kasvoja, mutta myös paljon tuttuja. Uskon, että se tulee tyydyttämään erityisesti fanien Dexter-nälän.

Sarjan tuottajat ovat pitäneet yksityiskohdat uusista jaksoista visusti salassa. Hall on toistaiseksi ainoa alkuperäisnäyttelijä, jonka osallistuminen on varmistettu. Uusina näyttelijöinä nähdään Chungin lisäksi  Clancy Brown, Oscar Wahlberg, Julia Jones, Michael Cyril Creighton, Jack Alcott ja Johnny Sequoyah.

Sarjan tuotanto käynnistettiin jälleen helmikuussa. Uusien jaksojen takana on alkuperäissarjan showrunner Clyde Phillips.

Fanien kova mielenkiinto kuvauksia kohtaan on yllättänyt Chungin.

– Tämä on ollut hullua. Niin monet ihmiset ovat yrittäneet kytätä kuvauspaikoilla. Tuotanto on huolellisesti pitänyt asiat salassa.

Dexterin ensimmäinen tuotantokausi perustuu Jeff Lindsayn romaaniin Dexterin pimeät unet. Se kertoo Miamin poliisilaitoksen veriroiskeanalyytikosta, josta kuoriutuu oikeuden omiin käsiinsä ottava sarjamurhaaja.

Sarja alkoi vuonna 2006, ja sitä tehtiin yhteensä kahdeksan tuotantokautta. Päänäyttelijä Michael C. Hall kahmi peräti viisi Golden Globe -ehdokkuutta Dexter Morganin roolistaan. Suomen televisiossa sarjaa ovat esittäneet Nelonen ja Jim

Dexterin uudet jaksot tulevat katsottavaksi Suomessa Paramount+-palvelussa syksyllä. Ensi-illan ajankohta ei ole vielä varmistunut.

Lue myös: Fanien odotus palkittiin - Netflix julkaisee kauhusarjalle jatkoa kesäkuussa

Lue myös: Roisi Netflix-komedia perustuu näyttelijän omaan elämään - fanit innostuivat trailerista

Lähde: People

Muokattu 25.05.2021 klo 10:21: Lisätty tieto, että uudet jaksot tulevat katsottavaksi Paramount+-palveluun.

Kilpailut

Uusimmat