Kuva: All Over Press

Breaking Bad -tähden sairaskohtaus oli sydänperäinen - näyttelijäkollegat huolissaan

29.07.2021 11:45 - Senja Rapila

58-vuotias Bob Odenkirk on kiittänyt edustajansa kautta kaikkia huolenpidosta ja terveisistä.

Kerroimme eilen siitä, kuinka Breaking Bad -tähti Bob Odenkirk, 58, kiidätettiin spin-off -sarja Better Call Saulin kuvauksista sairaalaan sen jälkeen, kun hän lyhistyi kuvauspaikalla. Kerrottiin myös, kuinka hän oli joutunut jäämään sairaalaan lääkärien tarkkailtavaksi.

E! Online uutisoi, että nyt näyttelijän edustajat ovat kertoneet Odenkirkin tila olevan vakaa. Kertoman mukaan sydän aiheutti Odenkirkin "onnettomuuden". Ei ole kuitenkaan kerrottu tarkemmin, oliko kyseessä esimerkiksi sydänkohtaus.

- Hän ja hänen perheensä haluavat kiittää uskomattomia lääkäreitä ja hoitajia, jotka ovat pitäneet huolta hänestä. Kuten myös hänen kuvaustiiminsä ja tuottajat, jotka pysyivät hänen rinnallaan, Odenkirkin edustaja kertoo tiedotteessa.

Kun näyttelijän kerrottiin eilen joutuneen sairaalaan, myös Breaking Bad -kollegat Bryan Cranston sekä Aaron Paul huolestuivat ystävänsä voinnista. Molemmat julkaisivat Instagramissa kuvat Odenkirkistä, lähettäen samalla terveiset.

"Tänään heräsin uutisiin, jotka ovat saaneet minut ahdistuneeksi koko aamun ajaksi. Käytäthän päivästäsi hetken ajatellaksesi häntä ja lähetä positiivisia ajatuksia sekä rukouksia hänen suuntaansa... kiitos", Cranston kirjoittaa huolestuneena.

"Rakastan sinua, ystäväni", Paul kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lue myös: Pako-tähti Wentworth Miller, 49, sai autismidiagnoosin - kertoo reaktiostaan avoimesti

Lue myös: Jennifer Lopez pitää Ben Affleckin valtavaa selkätatuointia kauheana - "Mitä oikein teet?"

Lue myös: Mila Kunis ja Ashton Kutcher kertoivat hygieniatottumuksistaan - keskustelu heräsi Twitterissä

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat