Kuva: All Over Press

The Officeen haluttiin käänne, jota tähtinäyttelijä ei suostunut tekemään: "Ainoa kerta, kun vastustin"

18.11.2021 23:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

The Officen loppuratkaisu olisi voinut näyttää hyvin toisenlaiselta.

Huippusuositusta The Office -komediasarjasta muistetaan muun muassa ikoninen pariskunta Pam ja Jim, joita esittivät Jenna Fischer, 47, ja John Krasinski, 42. Nyt Krasinski kuitenkin paljastaa, että käsikirjoittajat halusivat murskata kyseisen rakkaustarinan.

Sarjaan haluttiin juonenkäänne, jossa Jim olisi hairahtanut Pamin äitiysloman sijaiseen Cathyyn kahdeksannella tuotantokaudella. Krasinski kuitenkin asettui ehdotusta jyrkästi vastaan, koska hänen mielestään Jimin ja Pamin oli jäätävä historiaan ikonisena pariskuntana.

- Se on ainoa kerta, kun muistan, että vastustin. Muistan sanoneeni asioita, joita en ollut sanonut koskaan aiemmin, kuten "En aio kuvata sitä", Krasinski muistelee.

Hän uskoi, että Jimin pettäminen olisi ollut jotain, josta paria ei olisi enää saatu pelastettua. Sarjan luoja Greg Daniels myöntyi Krasinskin pyyntöön, mutta halusi viimeisille kausille parin välille silti konfliktia ja Jim ja Pam nähdäänkin ottamassa yhteen sarjan loppupuolella. Syykin on ymmärrettävä, Daniels halusi saada fanit varpailleen epävarmoina siitä, saisivatko he sittenkään nähdä suosikkiparinsa saavan onnellista loppua.

- Minun täytyi huolestuttaa heidät sillä, olenko antamassa heille huonon loppuratkaisun, jolloin he ovat iloisia saadessaankin onnellisen lopun, Daniels selittää.

The Officea esitettiin yhdeksän kauden verran vuoteen 2013 asti. Myös sarjan paluun mahdollisuutta on väläytetty. Pääset lukemaan aiheesta alta.

Lue myös: The Officen paluulle näytettiin vihreää valoa - suunnitelman tiellä seisoo kuitenkin vielä yksi ehto

Lue myös: Sopranos-tähdelle maksettiin 2,5 miljoonaa euroa siitä, ettei hän näyttelisi Office-sarjassa

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat