Maailma suree - Patrick Swayze on kuollut

15.09.2009 05:28 - Eeva Rajala

Amerikkalaisnäyttelijä Patrick Swayze on kuollut, kertoo BBC. Haimasyöpää sairastanut Swayze oli kuollessaan 57-vuotias.

Hän nousi kuuluisuuteen esitettyään tanssinopettajaa elokuvassa Dirty Dancing - Kuuma tanssi vuonna -87. Swayzeä jäi kaipaamaan muun muassa hänen suomalaista syntyperää oleva vaimonsa Lisa Niemi.

Swayzen tiedottajan Annett Wolfin mukaan Swayzen kuolinvuoteen vierellä oli miehen koko perhe. Miehellä diagnosoitiin haimasyöpä viime vuoden tammikuussa. Swayze tähditti vielä diagnoosinsa jälkeenkin The Beast -nimistä tv-sarjaa. Hänellä oli suunnitelmissa myös kirjoittaa muistelmateos yhdessä vaimonsa kanssa.

Tammikuussa Swayze kertoi itse, että hänellä voi olla vain kaksi vuotta elinaikaa, mutta kiisti sen että olisi lähellä kuolemaa. Taannoisessa haastattelussa hän myönsi pelkäävänsä.

- Olenko kuolemassa? Olenko luovuttamassa? Olenko lähellä kuolinvuodettani? Olenko hyvästelemässä ihmiset? En missään nimessä, Swayze kertoi tv-haastattelussa Barbara Waltersille.

Swayze kertoi tammikuisessa haastattelussa unelmoivansa tulevaisuudessa, missä hän voisi viettää pitkän ja terveen elämän, eikä hänen tarvitsisi elää syöpänsä varjossa.

Kilpailut

Uusimmat