Hjallis Harkimo kihlatustaan: Tiedän kyllä, miten hänet lepytellään

21.09.2009 10:47 -

Hjallis Harkimo ja Helena Karihtala ovat elämänkumppaneita ja työkavereita. Roolien yhteensovitus kuitenkin onnistuu parilta hyvin.

- Periaatteessa olen sitä mieltä, että arki ja työ pitää olla erikseen. Mitä vähemmän täytyy tehdä töitä yhdessä, sen parempi. Mutta meillä tämä on toistaiseksi mennyt tosi hyvin ja puhumme töistä usein kotonakin, Karihtala kertoo Ilta-Sanomissa.

Pariskuntaa työllistää tällä hetkellä yhteinen Sipoonranta-hanke. Hankkeen tarkoitus on rakentaa merenrannalle asuintaloalue sekä venesatama ja muita palveluita. Kyseessä on sadan miljoonan euron kiinteistöbisnes. Pari vakuuttaa, ettei työkaveruus rasita yksityissuhdetta.

- Helena hermostuu heti, kun hänellä on stressiä. Mutta tiedän kyllä, miten hänet lepytellään, Harkimo kertoo.

Pariskunnalla on erilaiset näkemykset asuntojen sisustuksen suhteen muun muassa materiaalienkäytöstä. Karihtala tekisi laadukasta jälkeä pienemmällä katteella. Harkimo taas on sitä mieltä, että voittoa pitää saada ja laskee käytettävien materiaalien hinnat tarkkaan. Harkimon mukaan samanlaista merenranta-asuinaluetta ei ole muualla.

- Silti minun pitää huolehtia siitä, että tämä on kannattavaa bisnestä. Se on ehkä ainoa asia, josta saatamme Helenan kanssa vähän riidellä, Harkimo kertoo.

Sipoonranta-hankkeelle etsitään MTV3:n Diili-ohjelman kautta myyntijohtajaa. Tänään Diilin toisessa jaksossa yksi kilpailijoista tekee sääntörikkeen. Illalla selviää mistä on kyse ja rankaiseeko Harkimo kilpailijaa.

Kilpailut

Uusimmat