Kuva: AOP / Shutterstock

Päivän onnellisuusannos: John Travolta adoptoi Oscar-gaalassa esiintyneen koiran

30.03.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Legendaarisen näyttelijän perhe kasvoi neljän tassun verran.

Näyttelijä John Travolta, 68, kertoo Instagram-tilillään kasvattaneensa perheensä kokoa yhdellä nelijalkaisella ystävällä. Näyttelijä kertoo julkaisussa, että hänen poikansa Ben, 11, adoptoi hiljattain Oscar-gaalan lavalla nähdyn koiran.

"Ben adoptoi tämän koiran eilisillan Oscar-gaalassa pidetystä Betty Whiten muistotilaisuudesta. Kiitos Jamie Lee Curtis ja Paw Works", Travolta kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä Jamie Lee Curtis, 63, piteli koiraa sylissään gaalan "Muistoissamme"-osion aikana, jolloin muisteltiin edesmenneen näyttelijän, Betty Whiten, uraa ja elämää.

Curtis juhlisti Whiten elämää ja hän kertoi lavalla, että hänen sylissään oleva koira on adoptoitavissa, sillä myös White tunnettiin varsin eläinrakkaana ihmisenä. Hän kertoi koiran kantavan nimeä Mac-N-Cheese.

- Hän ei ollut ainoastaan Tyttökulta, hän oli legenda, joka toi valon jokaiseen huoneeseen, johon hän astui. Hän myös toi hymyn jokaiselle kasvolle, joka katsoi häntä televisiosta. Lähes vuosisadan ajan hän ei välittänyt ainoastaan kaksijalkaisista ystävistään, vaan myös eläimistä, Curtis muisteli lavalla.

- Suurin lahja, jonka Betty Whitelle voi antaa, on avata sydämensä ja ovensa kotia vailla olevalle koiralle, aivan kuten Mac-N-Cheese. Joten kiitos Betty, kiitos, että olet ollut meidän kaikkien ystävä, näyttelijä päätti puheensa.

Mac-N-Cheese liittyy kahden muun koiran sekä kissan laumaan uudessa kodissaan.

Lue myös: John Travoltan suuri suru - vaimo Kelly Preston on kuollut syöpään 57-vuotiaana

Lue myös: John Travolta julkaisi kuvan edesmenneestä pojastaan - "Rakastan sinua"

Lue myös: John Travoltan tyttären koskettava kappale sai kehujen vyöryn - "Sinusta tulee vielä tähti"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat