Kuva: AOP

Dave Chappelleen kohdistuneesta hyökkäyksestä tihkuu lisätietoa: hyökkääjä oli aseistautunut

05.05.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Aseistautunut epäilty oli noussut yleisöstä ja juossut lavalle.

Koomikko Dave Chappellen, 48, esiintyminen sai tiistai-iltana ikävän käänteen, kun koomikko joutui hyökkäyksen kohteeksi. Uusimpien tietojen mukaan epäilty tekijä oli aseistautunut.

Viihdesivusto TMZ:n saamien tietojen mukaan epäilty oli hyökätessään osoittanut Chappellea aseella. Viihdesivuston mukaan kyseessä ei kuitenkaan ollut oikea ase, vaan kopio puoliautomaattiaseesta, johon oli kiinnitetty veitsi.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Erään silminnäkijän mukaan epäilty oli noussut ylös yleisön joukossa, ja juossut kohti lavaa joukko ihmisiä perässään. Epäilty oli kertoman mukaan juossut lavalla ympäri näyttöä, kunnes ihmisjoukko sai epäillyn kiinni ja hänet pahoinpideltiin lavan takana.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

TMZ:n mukaan Chappelle ei vahingoittunut välikohtauksessa, mutta epäilty sai vammoja pahoinpitelyn seurauksena. Hän on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Tekijää epäillään aseellisesta hyökkäyksestä.

Teon motiivi on edelleen epäselvä.

Viihdesivuston mukaan yksi Chappellen kutsuvieraista näytöksessä oli koomikko Chris Rock, 57. Rockin kerrotaan nousseen välikohtauksen jälkeen lavalle, halanneen ystäväänsä.

- Oliko hän Will Smith? Rockin kerrotaan tokaisseen.

Rock joutui itse väkivaltaisen välikohtauksen uhriksi aiemmin keväällä järjestetyssä Oscar-gaalassa, jossa näyttelijä Will Smith löi häntä kasvoihin koomikon vitsailtua Smithin vaimon hiustyylistä.

Lue myös: Dave Chappellen kimppuun hyökättiin kesken esityksen - katsojat kuvasivat videoita välikohtauksesta

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat