Kuva: AOP

Margot Robbien tähdittämä naisvetoinen Pirates Of The Caribbean peruttiin: "Eivät halunneet tehdä sitä"

15.11.2022 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuva oli tekeillä vielä jokin aika sitten.

Näyttelijä Margot Robbie kertoo, että naisnäyttelijöiden vetämä Pirates Of The Caribbean -elokuva oli pitkään kehittelyssä, mutta nyt sarjan elokuvia tuottava Disney on hylännyt suunnitelman. Robbie olisi näytellyt elokuvassa pääroolin.

- Kehittelimme ideaa jonkin aikaa saadaksemme enemmän naisia päärooleihin. Ei kaikkiin, mutta kertoaksemme erilaisen tarinan, Robbie kuvailee. 

Disneyn raportoitiin kehittelevän elokuvaa jo yli vuosi sitten, kesäkuussa 2020. Uuden elokuvan oli tarkoitus olla tarinan kannalta erillään sarjan aiemmista elokuvista. Sen tarkempaa syytä tuotannon hylkäämiselle Robbie ei haastattelussaan kerro.

- He eivät halunneet tehdä sitä, Robbie sanoo. 

NME-uutissivuston tavoitteluihin Disney ei ole aiheesta vastannut. Elokuvaa tuottanut Jerry Bruckheimer kuitenkin kertoi vielä tämän vuoden toukokuussa, että kehitteillä on yhtä aikaa kaksi sarjan elokuvaa, toinen perinteisempi, toinen päivitetympi.

- Kyllä, keskustelemme Margot Robbien kanssa. Olemme kehittelemässä kahta Pirates-käsikirjoitusta, yhtä Robbien kanssa ja toista ilman häntä, Bruckheimer kuvaili tuolloin.

Vaikka perinteinen jatko-osa elokuvasarjasta ilmestyisikin, siinä aiemmin nähtyä Johnny Deppiä ei tulla näkemään enää pääroolissa. 

- Ei tällä hetkellä, Bruckheimer jatkoi vastatessaan kysymykseen Deppin mahdollisesta esiintymisestä.

Pirates Of The Caribbeanin pääroolissa on nähty Johnny Depp. (kuva: Nelonen)

Lue myös: Pirates of the Caribbean -leffasarjan uusin osa on tekeillä - Margot Robbie pääosassa

Lue myös: Fast & Furious -elokuvien tekijät suunnittelevat erityistä spinoffia - rooleissa olisi vain naisia

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat