Kuva: AOP

Läheisyyskoreografi kritisoi Millie Bobby Brownia: "Hän ei pyytänyt suostumusta suutelemiseen"

22.12.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Millie Bobby Brown kertoi toiminnastaan Enola Holmes 2:n harjoituksissa ja sai erään läheisyyskoreografin reagoimaan.

Näyttelijä Millie Bobby Brown, 18, on saanut kritiikkiä kerrottuaan työskentelystään vastanäyttelijänsä Louis Partridgen, 19, kanssa. Brown kertoo Netflixin julkaisemalla TikTok-videolla Enola Holmes 2 -elokuvan harjoituksista. Nainen muistelee, miten hän suuteli vastanäyttelijäänsä.

- Harjoituksissa tartuin hänen naamaansa ja suutelin häntä, ja hän meni ihan… Brown sanoo ja tekee järkyttyneen ilmeen.

Hänen mielestään kohtauksessa oli hienoa nähdä, miten nainen ottaa ohjat ja tekee aloitteen. Samaan kohtaukseen liittyy myös se, että Brownin roolihahmo Enola Holmes lyö toistuvasti Partridgen esittämää Tewkesburya. Netflixin jakamalta videolta käy ilmi, että Brown löi vastanäyttelijäänsä oikeasti.

- Koska Louis on niin hyvä ystävä minulle, mottasin vain häntä toistuvasti. Se ei ollut stuntti, vaan satutin häntä oikeasti. Lopulta hän sanoi, että ”Millie, voitko vain teeskennellä lyöväsi minua”, Brown sanoo.

Videon voi katsoa alta. Jos se ei näy, näet päivityksen täältä.

@netflix Millie Bobby Brown shares what it was like to film *that kiss* in #enolaholmes2 ♬ original sound - Netflix

Intiimikohtauksia työkseen ohjaava läheisyyskoreografi Jessica Steinrock on kritisoinut Brownin toimintaa omalla TikTok-tilillään.

- Rakastan Millie Bobby Brownia, mutta tämä ei ole sellainen söpö tarina kuin voisi luulla. Hänellä ja hänen vastanäyttelijällään on varmasti hyvät välit ja paljon luottamusta, mutta ketään ei pitäisi yllättää tappelu- tai intiimikohtauksen aikana, Steinrock sanoo.

Läheisyyskoreografi nostaa esiin myös kaksikon välisen valtasuhde-eron, sillä Brown on Partridgeä huomattavasti tunnetumpi. Hän peräänkuuluttaa keskinäisen suostumuksen tärkeyttä.

- Tämä [videon kertomus] tarkoittaa, että Brown ei pyytänyt suostumusta hänen suutelemiseen. Kun vastanäyttelijä reagoi yllättyneesti suudelman jälkeen, se tarkoittaa, että kommunikaatiota ei ollut tarpeeksi, Steinrock kertoo.

Läheisyyskoreografin videon voi katsoa alta tai tästä linkistä.

@intimacycoordinator #stitch with @netflix consent is mandatory. We don’t need to surprise kiss, we don’t need to actually hit… #hollywood #enolaholmes #milliebobbybrown ♬ original sound - Intimacy Coordinator

Sherlock Holmesin siskosta kertova elokuva on nähtävissä myös Suomen Netflixissä.

Lue myös: Miten seksin illuusio luodaan elokuvissa? "Näyttelijät saattavat olla aika kaukanakin toisistaan"

Lue myös: Stranger Things -tähti paljastaa, miten suhde Jon Bon Jovin pojan kanssa alkoi

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat