Kuva: AOP

Reese Witherspoon eroaa 12 vuotta kestäneestä avioliitostaan

27.03.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pariskunta haluaa nyt priorisoida muita asioita elämässään.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 47, ja Jim Toth, 52, ovat päättäneet erota. Kaksikko ilmoitti eropäätöksestään perjantaina, vain paria päivää ennen 12-vuotishääpäivänsä. 

"Meillä on henkilökohtaisia uutisia kerrottavana. Olemme suurella huolella ja harkinnalla tehneet vaikean päätöksen erota. Olemme nauttineet niin monista upeista vuosista yhdessä ja kuljemme eteenpäin syvällä rakkaudella, ystävällisyydellä ja molemminpuolisella kunnioituksella kaikkea sitä kohtaan mitä olemme yhdessä luoneet", pari kirjoittaa Instagramissa. 

Pariskunta kertoo, että heidän ykkösprioriteettinsa on nyt heidän 10-vuotias poikansa ja koko muu perhe. Vaikka pari on kertonut erostaan julkisesti, toivovat he vaikean tilanteen keskellä yksityisyyttä ja hienotunteisuutta. 

"Nämä asiat eivät ole koskaan helppoja ja ovat erittäin henkilökohtaisia. Arvostamme todella paljon kaikkien kunnioitusta perheemme yksityisyyttä kohtaan tällä hetkellä."

Voit katsoa julkaisun alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Reese Witherspoon tunnetaan muun muassa elokuvista Vettä elefanteille, Blondin kosto ja Wild. Hänellä on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan näyttelijä Ryan Phillippen kanssa. Pariskunnan tytär Ava on nyt 23-vuotias ja Deacon Phillippe puolestaan 19-vuotias.

Lue myös: Netflixin romanttinen komedia kerää hehkutusta - pääosissa Reese Witherspoon ja Ashton Kutcher

Lue myös: Reese Witherspoonin ja Ava-tyttären yhteiskuva hurmasi - näyttelijä itse ei näe yhdennäköisyyttä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat