Kuva: AOP

Kylie Jenner haluaa oikaista itseensä liittyvän väärinkäsityksen - 'Olen aina ollut itsevarma'

19.04.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kylie Jennerin mukaan hänen usein kuvitellaan olleen epävarma ulkonäöstään.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 25, haluaa oikaista yhden hänen ulkonäköönsä liittyvän väärinkäsityksen. Täytetyistä huulistaan tunnettu tosi-tv-tähti kertoo olleensa aina tyytyväinen kasvoihinsa, vaikka yleisesti toisin kuvitellaan. 

- Luulen suurimman minuun liittyvän väärinkäsityksen olevan se, että olisin muovannut paljon kasvojani ja että olisin ollut epävarma itsestäni, enkä tosiasiassa ollut, Jenner toteaa HommeGirls -julkaisun haastattelussa. 

- Rakastan täyteläisiä huulia ja halusin sellaiset itselleni. Mutta olen aina ollut mitä itsevarmin tyyppi. Olin se, joka esiintyi muille, Jenner kuvailee nuorta minäänsä. 

- Minulla oli yksi huuliini liittyvä epävarmuus, joten laitatin huulitäytteitä. Se oli paras päätökseni, enkä kadu sitä lainkaan. Olen kuitenkin aina pitänyt itseäni söpönä, tositv-tähti toteaa. 

Jenner toivoo 5-vuotiaan tyttärensä Stormin olevan aina tyytyväinen itseensä. Yhden kauneusvinkin hän antaisi tyttärelleen. 

- Ole itsevarma. Ole aina varma itsestäsi, Jenner neuvoo. 

Tosi-tv-tähti kertoo lastensaannin myötä oppineensa pitämään myös itsestään entistä enemmän.

- Näen piirteitäni lapsissani, tyttäreni näyttää aivan minulta. Näen kauneuteni hänessä ja se on saanut minut rakastamaan itseäni entistä enemmän, Jenner kuvailee ajatuksiaan. 

Jennerillä on kaksi lasta entisen puolisonsa Travis Scottin kanssa: vuonna 2018 syntynyt Stormi sekä vuonna 2022 syntynyt Aire

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat