Kuva: AOP

Drew Barrymorella oli mielessään toisenlainen ura - paljastaa aiemmat urasuunnitelmansa

11.08.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Drew Barrymore vaihtoi näyttelijäntyön oman talk show'n juontamiseen. Alun perin mielessä oli kuitenkin aivan toisenlainen ura.

Näyttelijä Drew Barrymore, 48, on tehnyt näyttelijäntyön lisäksi uraa oman talk show'n juontajana. Jätettyään näyttelijäntyön Barrymorella oli mielessään aivan toisenlainen ura kuin mihin hän lopulta juontajana päätyi.

- Elämässäni oli pitkä ajanjakso, jolloin ajattelin ryhtyväni sisustussuunnittelijaksi ja se tekisi minut onnelliseksi, Barrymore paljastaa Better Homes & Gardens -julkaisun haastattelussa.

Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun häntä pyydettiin juontamaan keskusteluohjelmaa.

Barrymore on luotsannut The Drew Barrymore Show'ta vuodesta 2020 lähtien. Syyskuussa käynnistyy ohjelman neljäs tuotantokausi. Vaikka juontaja on jättänyt sisustussuunnittelijan uran taakseen, hän haluaa kuitenkin varmistaa, että niin hänen kotonaan kuin studiossa hänen vieraillaan on tervetullut olo.

- En halunnut sellaista omituista haastatteluasetelmaa, jossa olen koko elämäni ollut. Jossa sinun vain odotetaan kertovan anekdoottisia tarinoita, Barrymore pohtii.

Barrymore haluaa myös kodissaan kaikkien voivan rentoutua. Juontaja asuu yhdessä kahden tyttärensä, Oliven, 10, ja Frankien, 9, kanssa.

- Kun ihmiset tulevat tänne, haluan heidän tuntevan, että he voivat asettua aloilleen ja nostaa jalat ylös. Ei jäykkyyttä eikä hienoja sohvia, juontaja kuvailee ajatustaan kotinsa ilmapiiristä.

Omana itsenään oleminen elämän kaikilla osa-alueilla sai hänet luopumaan urastaan näyttelijänä.

- Kun sain lapsia, en halunnut esittää rooleja ja teeskennellä eri ihmisiä. Kaikki muuttui, en vain voinut tehdä niin, hän summaa.

Barrymore teki läpimurtoroolinsa vuonna 1982 esiinnyttyään kummisetänsä, elokuvaohjaaja Steven Spielpergin ohjaamassa E.T. -elokuvassa. Barrymore oli elokuvan ilmestyessä vasta 7-vuotias. Hän on uransa aikana näytellyt yli 80:ssa roolissa.

Lue myös: Drew Barrymoren syntymäpäivävideo ihastuttaa - "Voisin katsoa tämän uudestaan ja uudestaan"

Lue myös: Drew Barrymore paljastaa palanneensa deittailemaan - "Olen liian hyvä ollakseni yksin"

Lue myös: Drew Barrymore avautuu seksielämästään - "Olen kokeillut kaikkea"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat