BB-Antin Hitler-kommentointi aiheutti närää - mies pahoittelee blogissaan

11.12.2009 10:10 -

Eilen Voicella vieraillut BB-pariskunta Henna ja Antti sai aikaan pienen kohun, kun Antti kertoi haastattelussa kunnioittavansa natsi-Saksan johtajaa, Adolf Hitleriä. Mies pahoittelee aiheuttamaansa mielipahaa blogissaan.

Uutisoimme eilen, kuinka BB-Henna ja BB-Antti kertoivat tulevaisuudensuunnitelmistaan ja toiveistaan jäädä historiaan. Antti kertoi kunnioittavansa ihmisiä, jotka joko hyvillä tai pahoilla teoillaan jäävät ihmisten mieliin, ja nosti esimerkiksi Hitlerin.

Antin kommentti aiheutti paljon närää Voicen nettikävijöiden keskuudessa.

- Voi tsiisös! Jaa että Hitler toimi "fiksusti" ja "saavutti sellaisia asioita joihin moni ei pystyis". Nää on kyllä kuolemattomia kommentteja, aivan uskomatonta tuubaa. Jos oltais saksassa, niin Antti varmaan kutsuttais kuulusteluihin antisemitistinä, kommentoi nimimerkki Julius.

Eilen iltapäivällä Antti kirjoitti kotisivunsa blogissaan pahoittelut aiheuttamastaan väärinkäsityksestä ja kohusta.

- Tarkoitin ihan muuta minun kommentilla ja tuli nyt vaan ensimmäisenä Hitler mieleen! Haluan tehdä jotain suurta ja vahingossa tuli mieleen Hitler,tempaisin hänen nimensä koska hän on totta tosiaankin tehnyt todella suurta,mutta säälittävällä tavalla. Minun mokani ja muotoiluvirheeni, Antti kirjoittaa blogissaan.

Kuuntele Antin kommentti alta!

Kilpailut

Uusimmat