Fintelligens: Suurempi todennäköisyys on tulla ryöstetyksi Helsingissä kuin New Yorkissa

19.01.2010 11:31 -

Iso H ja Elastinen vierailevat vuosittain New Yorkissa juhlistamassa pienellä poppoolla Kapasiteettiyksikön Uniikin syntymäpäiviä. Hip hop -artistien mielestä New York on mukava ja turvallinen matkakohde.

Fintelligens-artistien vuosittaisen New Yorkin matkan tarkoituksena on myös piipahtaa maailman suurimmilla hip hop -festivaaleilla, Summer Jameilla.

- Siellä esiintyvät kaikki, jotka ovat sinä vuonna julkaisseet levyn. Viime vuonna oli 55 000 ihmistä paikalla, joten suomalaisella kyllä päätä huimaa, kun meininki on aika suuri, Elastinen kertoi Voicen Heräämössä.

Konkarimatkailijat Elastinen ja Iso H eivät ole kokeneet New Yorkia vaaralliseksi matkakohteeksi. Miesten mielestä varoitukset kaupungin ghetoista ovat ainakin osaksi turhia.

- Rohkeasti vaan menee joka paikkaan, ei se New York ole mitenkään kuumottava mesta. Jotain Harlemia, Brooklynia ja Bronxia ei tarvitse jännittää, kyllä siellä pärjää perus Suomi-vaistolla, Elastinen neuvoi Heräämössä.

- Helsinki on oikeasti vaarallisempi kaupunki kuin New York. Suurempi todennäköisyys on tulla ryöstetyksi Helsingissä, Iso H lisäsi.

Artistien mukaan on myös turha jännittää etukäteen maan tiukkoja maahantulojärjestelyjä. Paniikinomainen käyttäytyminen turvatarkastuksessa saattaa nimittäin johtaa ongelmiin.

- Ei kannata yskiä jonossa tai herättää huomiota. Kannattaa olla asiallinen ja muistaa täyttää lentokoneessa sen vihreän kortin oikein. Ja kysyä sitten vaikka vieruskaverilta neuvoa, jos tuntuu siltä, Iso H neuvoi.

Haluaisitko sinäkin lähteä New Yorkiin? Voicen 25 000 euron Matkakassa on taas käynnissä ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia kunnon reissurahat. Osallistu kisaan täältä!

Kilpailut

Uusimmat