'Silikonirinnat vastaan joka kadunkulmassa'

26.01.2010 14:02 -

Kauneusleikkaukset ovat nykyisin muidenkin kuin julkisuudesta tuttujen henkilöiden huvia. Erään näkemyksen mukaan silikonirintoja kävelee vastaan jokaisessa kadunkulmassa.

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä luotsaa The Look -kauneusklinikkaa Virossa. Valtaosa klinikalla tehtävistä leikkauksista on rintaoperaatioita: muotoiluja, kohotuksia sekä suurennuksia.

Jylhän mukaan he tekevät vuodessa satoja rintaleikkauksia. Kauneusyrittäjän mukaan heidän asiakkaansa ovat suurimmaksi osaksi aivan tavallisia ihmisiä, joita kävelee päivittäin vastaan kadulla.

- Jos kävelet yhden kadun pätkän, niin se on ihme jos ei tuu vastaan ihmistä, jolle ei ole tehty rintaleikkausta. Kyllä niitä kuitenkin on paljon. Me ollaan yksi ainut klinikka ja meillä tehdään vuodessa 300 - 500 rintaleikkausta, että kyllä niitä mahtuu tuohon katukuvaan aika paljon, Jylhä toteaa Voicelle.

Jylhän mukaan useita suomalaisia julkisuuden henkilöitä on operoitu kauneuskirurgisin keinoin.

- Julkisuudesta tuttuja kauneuskirurgiaan turvautuneita on ihan hirveän paljon, mutta miksi meidän pitäisi tietää? Ne ovat aina henkilökohtaisia asioita, Jylhä muistuttaa.

Kilpailut

Uusimmat