Amerikkalaisnäyttelijän teoria: Naiset arvioivat miehiä alitajuisesti numeroin

31.01.2010 13:20 -

Komedianäyttelijä Dax Shepardilla on teoria siitä, miten naiset arvioivat miehen kelpoisuuden.

Shepard esitteli teoriansa alunperin Conan O'Brienin Tonight Showssa muutama viikko sitten, mutta American Top 40 -ohjelman juontaja Ryan Seacrest halusi myös kuulla lähetyksessään miehen mielenkiintoisen päätelmän.

- Kun nainen tapaa sinut, hän mittaa sinut katseellaan ja käy läpi päässään pienen yhtälön. Se ei ole tarkoituksellista, mutta näin tapahtuu. Minä olen esimerkiksi naisen mielestä fyysisesti arvosana 6 ja persoonani on 10, joten alitajuisesti olen naisen mielestä niiden keskiarvo, eli arvosanani on 8, Shepard selitti Ryan Seacrestille.

Shepardin teoria sai kannatusta sekä O'Brienilta että American Top 40 -juontaja Ryan Seacrestilta. Näyttelijä Shepardin mukaan teoriassa on kuitenkin yksi pieni porsaanreikä.

- Miehet kyllä arvioidaan ulkonäön ja luonteen keskiarvon perusteella, mutta valitettavasti asteikko on hyvin liukuva. Jos miehen ulkonäkö on 10 ja luonne 1, niin keskiarvo on silti naisen mielestä 8,5, Shepard naureskeli.

Dax Shepardin haastattelu kokonaisuudessaan American Top 40 -ohjelmassa. Kuulet ohjelman Voicelta tänään sunnuntaina klo 18.

Kilpailut

Uusimmat