BB-haku alkaa maaliskuussa – tällainen on kiinnostava asukas!

05.02.2010 17:32 -

Hakuprosessi Big Brother 2010 -ohjelmaan alkaa maaliskuussa. BB-tuottaja Mikko Räisänen paljastaa Voicelle, minkälainen on kiinnostava BB-asukas.

Big Brother -asukashaku alkaa Räisäsen mukaan maaliskuun puolen välin jälkeen. Aikataulu on suunnilleen sama kuin viime vuonna. Hakijoita on ollut joka vuosi runsaasti, ja tuottaja kehottaakin täyttämään netistä saatavan perustietokaavakkeen ennen hakutilaisuuteen saapumista.

- Lippulappunen kädessä sitten hakutilaisuuteen, siellä on naamatusten lyhyt haastattelu ja siitä karsinta jatkuu eteenpäin, Mikko Räisänen kertoo Voicelle.

Big Brotheria on tehty Suomessa viitenä syksynä. Jokaisena vuonna BB-taloon on valittu edelliskaudesta poikkeavia henkilöitä. Onkin hankalaa päätellä, minkälainen on ihanteellinen BB-kilpailija. Näin toteaa myös ohjelman tuottaja Räisänen.

- Sitä on vaikea, lähestulkoon mahdoton määritellä, että mikä luonteenpiirre tai erityisominaisuus tekisi hyvän asukkaan. Ne eivät ole koskaan pelkästään ominaisuuksien osatekijöiden summia, vaan ne ovat myös osatekijöitä ryhmässä, joka sitten nostaa esiin näitä "hyviä puolia".

Räisäsen mukaan hyvän BB-asukkaan ominaisuudet riippuvat hyvin paljon ryhmästä, jonka ympäröimänä hän on - parhaimmillaan kolmen kuukauden ajan. Joitain ominaisuuksia voidaan kuitenkin listata.

- Hyvä asukas on lähtökohtaisesti sellainen, joka pystyy näyttämään tunteensa ja aiheuttaa katsojissa tunteita omilla toimillaan, puheillaan ja ajatuksillaan. Jonkinlaisia, ikään kuin viisareiden värähdyksiä pitää tapahtua tän henkilön toimesta siellä talon sisällä ja sitä kautta tietenkin katsojissa.

Kilpailut

Uusimmat