Yksi Hollywoodin kovimmista tähdistä miettii jo omia hautajaisiaan

09.02.2010 19:44 -

72-vuotias näyttelijä Jack Nicholson kertoo jo suunnitelleensa tulevia hautajaisiaan. Mies painii lukuisien hautausvaihtoehtojen kanssa.

- Uskon päätyväni polttohautaukseen, sillä pelkään ahtaita paikkoja liikaa tullakseni haudatuksi arkussa, Nicholson mietti.

Näyttelijä on kiinnostunut myös hieman erikoisemmista hautaustavoista.

- Minulla on useita potentiaalisia hautausvaihtoehtoja. Jossain vaiheessa toivoin tulevani haudatuksi vähintään kymmenmetrisen patsaan alle. Lisäksi minua kiehtoo ajatus intiaanien hautaustavoista. He kiinnittävät ruumiin puihin kiinni, jotta linnut voivat syödä ruumiin, Nicholson kuvaili saksalaiselle Tele5-televisiokanavalle.

Nicholson ei siis kammoksu ajatusta häntä nokkivista haaskalinnuista.

Vaikka mies pohtii jo hautajaisiaan, hän vakuuttaa, ettei pelkää kuolemaa. Jack Nicholson on varma, että hän on jo saavuttanut kaiken haluamansa elämässään.

- Muistan käyneeni mahtavan keskustelun joskus kollegani John Gielgundin kanssa. Hän kertoi silloin listanneensa asioita, jotka hän toivoisi saavuttavansa ennen kuolemaansa, näyttelijä jatkoi.

Nicholson kertoi itse listanneensa asioita samalla tavalla.

- Hän halusi matkustaa ympäri maailman ja oppia laittamaan ruokaa, mutta hän ei tuntetun mihinkään samanlaista vetovoimaa kuin näyttelemiseen. Olen hänen kanssaan samaa mieltä, Nicholson kertoi.

Kilpailut

Uusimmat