Mick Jaggerin tytär seksikkäissä kuvissa – katso

18.03.2010 10:05 -

Mick Jaggerin tytär, malli Georgia May Jagger poseeraa farkuissa viettelevästi. Hän on perinyt hyvät geenit vanhemmiltaan. Hänellä on kolmen vuoden kiinnitys Hudson-farkkumerkin mainoskampanjassa.

Georgia May Jagger, 18, pyydettiin farkkumainokseen poseeraamaan puolialastomana. Tähti on sängyllä pitkässä vaaleassa tukassaan mainostamassa valkoisia farkkuja. Toisessa kuvassa hän on yläosattomissa ja mustissa farkuissa.

Julkkistyttäressä on selvästi vanhempiensa näköä isänsä etuhampaiden hammasraosta lähtien. Geenit ovat yksi iso syy Mick Jaggerin tyttären pärjäämiseen kerrotaan dailymail.com -sivustolla.

- Syynä ovat hänen loistava perimänsä hänen isältään Mick Jaggerilta ja äidiltään Jerry Hallilta. Se on kuitenkin hänen sisin olemuksensa, mikä minua kiehtoo, ylistää mallin mainoskampanjaan valinnut David Lipman.

Mick Jaggerin tyttärellä on ollut aikamoinen vuosi. Hänet valittiin sekä Rimmelin mainoskasvoksi että esiintymään Versacen kevään ja kesän mainoskampanjoihin samana vuonna.

Viime joulukuussa Georgia May Jagger äänestettiin vuoden 2009 parhaaksi malliksi Britannian Fashion Awards -tilaisuudessa.

Katso sensuellit kuvat täältä (dailymail)

Kilpailut

Uusimmat