Tällaisella dieetillä Martina Aitolehti pitää itsensä kunnossa

01.04.2010 20:32 -

Tanssija ja tosi-tv-tähti Martina Aitolehti on tarkka ulkonäöstään. Kohukaunottaren timmin ulkomuodon salaisuus löytyy terveellisestä ruokavaliosta ja treeniohjelmasta.

Martina Aitolehden personal trainerina toimii kauneusyrittäjä Tiina Jylhä, joka on suunnitellut Martinan ruokavalion ja treeniohjelman. Aitolehden ruokavalio nojaa vahvasti proteiinipitoisiin ruoka-aineisiin.

- Aamulla syön puuroa, sitten välipaloina rahkaa ja omenoita. Hiilarit on jätetty kokonaan pois, joten syön lounaalla esimerkiksi kanaa vihannesten ja salaatin kanssa. Välipalana jälleen rahkaa, tosin ehdin harvoin syödä niitä. Illalla syön usein rahkaa ja raejuustoa, Martina kertoo Voicelle.

Vähähiilihydraattisessa dieetissä hiilareita vähennetään ja lisätään proteiinia ja rasvaa. Pannassa ovat esimerkiksi leipä, pasta, peruna ja riisi.

- Tiina opetti minua tekemään leivänkorvikkeita, jotka tehdään kananmunanvalkuaisista ja kauraleseistä, mutta en ole vielä kertaakaan onnistunut tekemään niitä oikein, Martina nauraa.

Proteiinivoittoinen ruokavalio auttoi Vauvakuumetta-sarjan tähden nopeasti hyvään kuntoon synnytyksen jälkeen. Aitolehti pääsi myös treenien pariin pian synnytyksen jälkeen.

Martinan mukaan Jylhän koostama ruokavalio ei poikkea hänen normaalista ruokavaliosta juurikaan. Suurin muutos aiempaan on hiilihydraattien vähentäminen minimiin.

Kilpailut

Uusimmat