Elastinen kommentoi Iso H:n autokoulua: Odotan kauhulla

31.05.2010 12:48 - Eeva Rajala

Fintelligensin molemman jäsenet Elastinen ja Iso H ovat tällä hetkellä koulun penkillä. Iso H ajaa vihdoin ja viimein ajokorttia ja Elastinen ajaa moottoripyöräkorttia.

Elastinen kertoo Voicelle odottavansa lähinnä kauhulla sitä, kun Iso H pääsee liikenteeseen. Mies kun on ainakin keikkareissuilla tullut tutuksi kovana takapenkkihuutelijana.

- Huudan aina keikkareissuilla, että "Töötti on sitä varten...Tööttiä!" Suomen autokulttuurissa käytetään aivan liian vähän tööttiä, Iso H pohtii.

Iso H ei ole eläissään edes koskenut auton rattiin, kun auto on ollut liikkeessä. Tosin nytkin Iso H:lla on vasta pari teoriatuntia takana eli mies ei ole vieläkään päässyt koskettamaan auton rattia.

Iso H alkoi taannoin ajatella, että auto olisi suhteellisen tehokas ajanhallintaväline. Sillä siirtyminen paikasta A paikkaan B sujuu huomattavasti helpommin. Tällä hetkellä kummatkin miehet katselevat tahoillaan sopivaa menopeliä. Tosin homma ratkeaa vasta sitten, kun kädessä on ajokortti ja tietää, millaista oikeasti on ajaa.

Fintelligens-miehet pitävät autokoulunsa ajan myös blogia, josta voi seurata miesten edesottamuksia ja tuleeko niitä kortteja käteen ollenkaan. Movia.fi-sivulta löytyvässä blogissa Elastinen ja Iso H kertovat, millaista on käydä autokoulua aikuisiällä. Blogiin voit tutustua tästä! (Movia.fi)

Kilpailut

Uusimmat