Häkkisen ja suomalaisyrityksen rahariita: Salainen sopimus vain päiviä ennen oikeudenkäyntiä

09.06.2010 07:47 - Eeva Rajala

Formulakuski Mika Häkkinen on yllättäen sopinut riitansa suomalaisen valaisinyrityksen kanssa. Molemmat vaativat toisiltaan kymmenientuhansien korvauksia ja oikeutta piti alkaa istua huomenna.

Iltapäivälehtien mukaan riidan osapuolet ovat kuitenkin tehneet salaisen sopimuksen eilen. Häkkisen asianajaja korostaa Iltalehdessä, että sopimuksen yksityiskohdat pysyvät salassa. Valaisinyrityksen toimitusjohtaja myöntää lehdelle, ettei sopimusta syntynyt ilman rahaa. Toimitusjohtaja pysyy kuitenkin vaiti summista.

Kyseessä on riita, jonka käynnisti vuosia sitten Häkkisen ranskalaiseen linnaa asennettu valaisinjärjestelmä. Häkkinen tulistui etenkin viallisten uima-allasvalaisimien takia. Valaisinten takia linnan uima-altaita ei ole voitu käyttää, koska valot saattavat Häkkisen mukaan olla hengenvaarallisia. Valaisinyritys puolestaan vaati mieheltä 60 000 euron maksamattomia laskuja.

Yritys oli alun pitäenkin tarjonnut sovintoratkaisua kiistaan, mutta tuolloin se ei ollut käynyt toiselle osapuolelle. Valaisinyrityksen toimitusjohtaja ei halua lähteä arvaamaan, miksi sovintoon suostuttiin tällä kertaa.

Kilpailut

Uusimmat