Sarja saa jatkoa - Martina ja Esko iskevät seuraavaksi Kolumbiaan

03.08.2010 10:57 - Eeva Rajala

Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen elämään perustuva tosi-tv-ohjelma saa jatkoa keväällä. Toinen tuotantokausi kulkee nimellä Martina & Esko: Isku Kolumbiaan.

Kaudella Martina ja Esko matkustavat esittelemään tytärtään Victoriaa Eskon suvulle Kolumbiaan. Kaudessa on kahdeksan osaa ja ne kuvataan tänä syksynä. Sarja jatkuu televisiossa Subilla ensi keväänä.

Julkkisparin uuden sarjan jaksoissa on luvassa samanlaista meininkiä kuin edellisellä kaudella, muun muassa muutama pieni perheriita. Samalla kun Eskon äidin suku tutustuu Victoria-vauvaan, Martina ja Esko tutustuvatmyös hyväntekeväisyysjärjestöön.

- Seuraamme Martinaa, Eskoa ja Victoriaa maailman ääriin ja tutustumme syvemmin Eskon eksoottiseen puoleen, kolumbialaisena kulttuurilähettiläänä Suomessa. Samalla sarjaan tulee myös hieman vakavampia sävyjä, kun päätähdet käyvät hyväntekeväisyysjärjestön tehtävissä tutustumassa kolumbialaiseen lastenkotiin ja laajemminkin siihen lohduttomuuteen, jota paikoin Eskon suvun kotimaassa vallitsee, kertoo ohjelman vastaava tuottaja Joonas Hytönen Moskito Televisionista.

Sarjassa seurataan myös tuoreen vauvaperheen arkea viime keväisen tv-synnytyksen jälkeen.

Kilpailut

Uusimmat