Luhta Home ja Ivana Helsinki yhteistyössä - katso kuvat upeasta uudesta kodintekstiilimallistosta

03.09.2010 20:46 -

Ivana Helsinki on suunnitellut Luhdalle malliston, joka sisältää erilaisia kodintekstiilejä. Tekstiilien kuviot ovat peräisin Ivana Helsingin suunnittelemista vaatteista. Voice kävi Habitare-mesuuilla tutustumassa uuteen upeaan kodintekstiilimallistoon.

Ivana Helsingin Luhdalle suunnittelema mallisto löytyy nyt Sokoksista. Mallistoon kuuluu muun muassa petivaatteita, erilaisia kodintekstiilejä sekä torkkupeittoja. Tekstiilien kuviot ovat peräisin Paola Suhosen suunnittelemien vaatteiden kuoseista. Luhta Home:n
brand manager Mia Kärkkäinen kertoi Voicelle miten yhteistyö Ivana Helsingin kanssa sai alkunsa.

- Se lähti oikeestaan IVANA Helsingin aloitteesta ja he olivat yhteydessä meihin päin. He etsivät tällaista koditekstiilitoimittajaa, joka osaa tehdä kodintekstiilejä. Ivanahan keskittyy vaatteisiin, heillä on ihania kuoseja siellä. he ovat joskus aikoinaan tehneet kodintekstiilimalliston ja heihin oli asiakkaat ollut tosi paljon yhteydessä että miksi ei ole enää ja mistä niitä saa, mutta he tietysti haluavat tehdä sitä mitä he osaavat. He etsivät yhteistyökumppania ja olivat meihin yhteydessä, Mia Kärkkäinen kertoi Voicelle.

Ivana Helsingin kodintekstiilimallistossa nähdään tuttuja IVANAN kuoseja, kuten teltta ja maatuska -kuosit. Mallistoon saadaan myös uusia kuvioita sitä mukaan kun Paola Suhonen niitä suunnittelee. Mia Kärkkäinen kertoo, että nuorten lisäksi myös keski-ikäiset naiset ovat olleet kiinnostuneita Ivana Helsingin kuoseista ja suunnitellet hankkivansa kodintekstiilejä vapaa-ajan asunnoilleen.

Ivana Helsinki on ensimmäinen suomalainen yritys, joka pääsi Pariisin muotiviikoille. Suunnittelija Paola Suhonen ja hänen siskonsa Pirjo Suhonen perustivat merkin vuonna 1998. Ivana Helsingin brändiin kuuluvat suomalainen käsityö, kirkkaat värit ja omaperäiset kuvioinnit.

Katso kuvat alta

Kilpailut

Uusimmat