Suomalainen naisartisti koukussa konsolipeleihin

27.10.2010 13:18 - Eeva Rajala

Leena Ihmemaassa -yhtyeen takaa löytyvä X Factor -finalisti Leena Tirronen on koukussa konsolipeleihin. Nainen kertoi Voicelle, miten häntä tällä hetkellä koukuttaa Silent Hill 2 -"räiskintä"peli.

Silent Hill -peleissä pelaajan tehtävänä on edetä ratkaisemalla arvoituksia ja taistelemalla erilaisia hirviöitä vastaan. Tirroselle tämän tyyliset pelit ovat toimivia ja niiden seurassa meneekin joskus tunteja. Eilenkin nainen oli pelannut kyseistä peliä neljä tuntia putkeen. Tirronen kertoo, että hänen mieltymys konsolipeleihin on todennäköisesti tullut jo nuoruudesta.

- Pienenä kun oli PC, niin veli aina räiski Doomia sun muuta. Minäkin aina räiskin sitä, mutten uskaltanut ikinä pelata sitä yksinään. Jonkun piti aina olla siinä huoneessa, kun pelasin. Iskä tuli lukemaan sanomalehteä vaikka siihen huoneeseen, kun räiskin Doomia, Leena naureskelee.

Leenan mukaan Guitar Heron kaltaiset pelit eivät tosin toimi hänelle, sillä hänellä on omien sanojensa mukaan todella huono motoriikka. Leena Ihmemaassa julkaisee debyyttilevynsä juuri ennen uutta vuotta.

Kilpailut

Uusimmat