Millainen taistelu lipuista? Harry Potter -ennakkomyynti alkaa kohta

30.10.2010 10:00 - Eeva Rajala

Harry Potter -elokuvasarjan seitsemäs ja viimeinen seikkailu Harry Potter ja kuoleman varjelukset saa ensi-iltansa kahden elokuvan muodossa. Ensimmäisen osan ennakkolipunmyynti käynnistyy parin tunnin kuluttua Finnkinon leffateattereissa.

Ennakkomyynti alkaa Finnkinon Elokuvan taikaa -tapahtuman aikana Finnkinon teattereissa ja verkkokaupassa klo 12.00. Elokuvan taikaa -päivän ensimmäiset Finnkinon teatterista Harry Potter -lippunsa ostavat saavat mukaansa myös elokuvan julisteen. Kuoleman varjelusten ensimmäinen osa saa ensi-iltansa 17. marraskuuta.

Elokuvan ensimmäisen osan alussa kolme päähenkilöä Harry, Ron ja Hermione lähtevät etsimään hirnyrkkejä, joissa piilee Voldemortin kuolemattomuuden ja tuhon salaisuus. Ystävyksen matkaavat ilman kenenkään tukea ja he turvautuvat toisiinsa nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Pimeät voimat uhkaavat kuitenkin repiä kolmikon hajalle.

Elokuvan pääosissa nähdään jälleen kerran hieman lisää kasvaneet Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson. Elokuvasarjan päätöselokuva, Kuoleman varjelukset osa 2 saa ensi-iltansa vasta ensi vuoden heinäkuussa.

Potter-kirjailija J. K. Rowling on tosin vihjannut, että lisää Pottereita olisi tulossa. Entertainment Weeklylle kuun alussa puhunut Rowling kertoi, että olisi hienoa tietää, mitä kolmikolle käy kouluvuosien jälkeen. Tähän liittyen hän olisi valmis kirjoittamaan kahdeksannen, yhdeksännen ja vielä kymmenennenkin Potter-kirjan.

Kilpailut

Uusimmat