65-vuotiaalla hevilegendalla riittää bändäreitä - naisfanit haluavat nuolla miehen syyliä

02.12.2010 10:37 - Karoliina Kotala

Brittiläisen Motörhead-yhtyeen solisti Lemmy Kilmisterillä riittää edelleen naisfaneja, jotka ovat halukkaita tuottamaan iloa hevitähdelle. Innokkaimpien bändäreiden haaveissa on jopa nuolla miehen syyliä.

65-vuotiaan Lemmyn kasvojen vasemmalla puolella on kaksi syylää, jotka jostain syystä kiehtovat naisfaneja erityisen paljon.

- Tapasimme erään tytön eli erään bändärin Philadelphiassa Metal Master -kiertueella ja hän esitteli rintojaan kaikille. Tyttö kertoi imeneensä Lemmyn syyliä ja hän oli siitä erittäin mielissään, Lemmy-nimisen dokumentin ohjaaja Greg Olliver kertoo.

Vaikka Lemmyä kuvaillaan vanhemmaksi herrasmieheksi, ei miehen tarvitse nähdä vaivaa löytääkseen seuraa nuoremmista naisista.

- Useita kertoja hän katosi jonnekin naisten kanssa. Meidän piti muun muassa kuvata jotain viimeisenä päivänä Moskovassa, mutta yleisössä on aina yksi kaunis tyttö, joka kilpailee Lemmyn huomiosta. Tällä kertaa eräs tyttö oli upean näköinen, todella kuuma. Halusimme kuvata vain yhden pienen jutun takahuoneessa keikan jälkeen, mutta järjestäjä kielsi meitä menemästä takahuoneeseen, koska kyseinen tyttö oli Lemmyn kanssa siellä eikä heitä saisi häiritä, dokumentin toinen ohjaaja Wes Orshoski kuvailee.

Vuonna 1975 perustettu Motörhead-yhtye tunnetaan muun muassa hiteistään Ace of Spades ja Motörhead. Lemmy-dokumentti julkaistaan Briteissä 3. joulukuuta.

Lähde: ContactMusic

Kilpailut

Uusimmat