Älä unohda omaa hyvinvointiasi – näin rakastat itseäsi oikein!

13.01.2011 09:40 -

Kuinka rakastaa itseään oikealla tavalla, on peruskysymys jonka ääressä kaikki ihmiset joutuvat painimaan. Voicen Heräämössä tämä aamuna vieraillut Kauneus & Terveys -lehden päätoimittaja Titta Kiuru antoi tuoreessa numerossa mukana olevan artikkelin tiimoilta hyviä vinkkejä, kuinka välittää itsestään.

Kauneus & Terveys -lehden tammikuun numerosta löytyy Rakkauskoulu-nimisen juttusarjan ensimmäinen osa, jossa käsitellään itsensä rakastamista. Artikkelissa kirjailija ja terapeutti Tommy Hellstein kertoo oman itsensä oikeanlaisesta huolehtimisesta.

- Oivallus on se, että vaikka rakkaus onkin syvästi filosofinen kysymys, tärkeitä ovat teot. Pitää miettiä esimerkiksi syökö hyvin, nukkuuko hyvin ja omaako tärkeitä ihmissuhteita. Toki aina voi sanoa, että ystävät ovat tärkeitä, mutta jos heille ei anna aikaa, niin silloin ei asiaan suhteen tee tarpeeksi töitä.

Itsestään välittäminen on ominaisuus, joka kumpuaa lapsuudesta. Mikäli lapsena on jäänyt ilman rakkautta, ei myöskään osaa rakastaa itseään. Tällainen kehä on kuitenkin mahdollista katkaista, vaikka se ei olekaan helppoa.

- Täysin uuden ajattelutavan opettelu voi olla äärimmäisen hankalaa, mutta se on mahdollista ja tärkeää. Itseään rakastava ihminen hakeutuu sellaisten ihmisten lähelle jotka haluavat hänelle hyvää.

Kilpailut

Uusimmat