Missifinalistit ruodittiin tarkkaan - nämä kaunottaret erottuvat!

19.02.2011 18:00 - Mikko Räsänen

Voicen asiantunteva missiraati kokoontui ruotimaan tämän vuoden Miss Suomi -finaalikymmenikön. Anni Uusivirta näyttää olevan Voicen raadin ykkössuosikki tässä vaiheessa kilpailua.

Voicen missiraatiin kuuluvat Voicen juontaja Suvi Hartlin ja Iskelmän juontaja Susanna Laine, jotka ovat molemmat entisiä Miss Suomen perintöprinsessoja ja myös sijoittuneeet kolmanneksi kansainvälisessä Miss International -kilpailussa. Missiraadin täydentään Voicen Mikko Räsänen, jolla on toiminut Miss Suomi -kilpailun finaalituomarina ja työskennellyt vuosia missitoimittajana.

Voicen missiraati on parin päivän ajan ehtinyt ruotia finaalikymmenikköä. Jokainen raadin jäsenistä sai laatia oman suosikkilistansa kilpailun tässä vaiheessa. Anni Uusivirta oli ainoa missi, joka mahtui kaikkien

SUVIN SUOIKIT

1. Anni Uusivirta
Perustelu: Anni on seksikäs ja hänellä on viekas katse. Pituutensa ansiosta hänellä on hyvät mahdollisuudet pärjätä myös kansainvälisissä kauneuskilpailuissa.

2. Pia Pakarinen
Perustelu: Pialla on aivan upea vartalo. Kun siihen lisätään klassisen kauniit kasvot, pitäisi hänen yltää kärkikolmikkoon.

3. Linnea Aaltonen
Perustelu: Linnealla on kuvankauniit kasvot ja hän on koko olemukseltaan kuin söpö naapurintyttö. Hänen ainoa miinuksensa on se, että hän on vähän turhan lyhyt.

SUSANNAN SUOSIKIT

1. Anni Uusivirta
Perustelu: Ehdoton voittajasuosikki! Pituutta 178 senttiä ja asunut vuosia ulkomailla, joten kielitaitoakin löytyy. Anni erottuu finaalijoukosta ylivoimaisesti. Hän on säkenöivät maitotyttöjen rinnalla.

2 ja 3. Sara Sieppi tai Nina Lavonen
Perustelu: Annin kovimmat haastajat ovat Sara Sieppi ja Nina Lavonen. Sara on erittäin sievä ja hillitymmän näköisenä edustaa klassisempaa missityyppiä. Nina Lavonen on myös kaunis ja hänelläkin on pituutta riittävästi. Myös Pia Pakarinen tulee antamaan kovan vastuksen.

MIKON SUOSIKIT

1. Linnea Aaltonen
Perustelu: Lyhythän Linnea on, mutta kun voittajan nyt valitsee tuomariston sijaan yleisö, ei pituudella ole juurikaan väliä. Muita heikkouksia hänellä ei sitten olekaan. Linnea on kuvankaunis, kuvauksellinen, aito ja fiksu. Tutustuin Linneaan, kun hän voitti Miss Maailma Suomi -kilpailun 2007 ja sen jälkeen olen toivonut, että hän lähtisi Miss Suomi -kilpailuun. Hienoa, että tuo toive toteutui.

2. Helena Riihitupa
Perustelu: Miss Suomi -finalistien astellessa lehdistön eteen, en aluksi kiinnittänyt Helenaan erityistä huomiota. Kisan lyhimpänä osallistujana hän jääkin aluksi helposti muiden varjoon. Mutta vaihdettuani pari sanaa Helenan kanssa huomasin, että tässä tytössä on ainesta vaikka mihin. Hän on tekee luonteellaan ja olemuksellaan välittömästi vaikutuksen. Jos hän tekee saman tv:n kautta katsojiin, voi hän jopa taistella voitosta.

3. Anni Uusivirta
Perustelu: Jos Suomessa halutaan haaveilla kansainvälisistä kruunuista, on tämä tyttö saatava kärkikolmikkoon. Hänen ainoa puutteensa on kauneuskisakokemuksen puute, joka saattaa näkyä kävelyssä, esiintymisessä ja poseerauksissa. Tuokin puute korjautuu päivä päivältä. Annin vahvuudet (pituus, kielitaito, kansainvälisyys) ovat sellaisia, joita ei ulkomaille kisaamaan lähtevälle voida opettaa, joten ne täytyy olla valmiina.

Kilpailut

Uusimmat