Ex-Gunnari haukkuu julkkisten katkaisuhoito-tosi-tv:n

20.04.2011 07:22 - Eeva Rajala

Rokkari Duff Mckagan on haukkunut huumeneuvontaa antavan tohtori Drew Pinskyn Celebrity Rehab -tosi-tv-show'n, kertoo Contactmusic.

Duff Mckaganin mukaan show'ssa on vain tarkoitus hyväksikäyttää ongelmien kanssa painivia tähtiä. Aikoinaan myös katkaisussa ollut Mckagan sanoo, että hoidon pitää aina tapahtua suljettujen ovien takana - ei kameran edessä.

Alice In Chains -tähti Mike Starr oli Mckaganin hyvä ystävä. Starr hävisi taistelunsa ja kuoli yliannostukseen maaliskuussa. Mckagan puhuu suunsa puhtaaksi Examiner-sivustolla.

- Minä kavahdan. Mielestä se [sarja] on pahinta niin sanotulle raittiudelle: "Hetki, nyt teemme läpimurtoa... Odotas, pitää tehdä ensin meikki!", Mckagan ihmettelee.

Mckaganin mukaan on syynsä siihen, miksi katkaisuhoidoissa voi käydä anonyymistikin. Jos kyseisen Celebrity Rehab -sarjan aikana epäonnistuu hoidossa, niin se on miehen mukaan ainakin osittain kameroiden vika.

- Epäonnistut sen jälkeen, kun olet ollut tässä show'ssa.

Mckagan sanoo, että nimettömänä ei tarvitse koko ajan onnistua: Voit aina yrittää uudestaan, eikä kukaan tuomitse sinua.

Celebrity Rehabista on tehnyt Yhdysvalloissa viisi kautta. Ohjelmassa ovat olleet mukana muun muassa Janice Dickinson, Dennis Rodman ja Brigitte Nielsen. Monien kohdalla on myös uutisoitu, että ohjelma on auttanut heitä pysymään raittiina.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat