George Clooneyn superseksikäs tyttöystävä nakuilee eläinten hyväksi - katso

05.05.2011 10:20 - Rea Tallgren

Näyttelijä George Clooneyn tyttöystävä, 32-vuotias malli ja tv-juontaja Elisabetta Canalis poseerasi PETA:n kampanjassa ilman rihman kiertämää.

PETA eli People for the Ethical Treatment of Animals jatkaa paljon huomiota herättänyttä turkistenvastaista kampanjointiaan, jonka hyväksi useat julkkikset ovat jo paljastaneet kaiken.

Uusin malli on Clooneyn mielitietty, italialainen malli ja tv-juontaja Elisabetta Canalis. PETA on nyt julkaissut videon Canaliksen kuvaussessioista. Toisin kuin useimmat julkkikset, nainen antoi luvan myös kuvien julkaisemiseen ilman käsittelyä.

George Clooneyn tyttöystävä esiintyy kameran edessä ilman rihman kiertämää ja hehkuttaakin kampanjan tarkoitusta.

- Tämä on varmasti paras syy, miksi olen ikinä riisuuntunut, Canalis sanoo.

Näyttelijättärenäkin kunnostautunut nainen kertoo syyksi turkisten vastumiseen dokumentin, minkä hän on nähnyt lapsena.

- Näin, kuinka eläimiä tapettiin sähköiskuin tai hukuttamalla. Silloin päätin, etten ikinä tule pitämään turkkia, Canalis kertoo.

Kuvaussessioissa oli mukana myös yksi Canaliksen omista adoptio-koirista. Nainen onkin kertonut, että hänellä ei ole mitään tarvetta hankkia lapsia.

- Kanavoin äidinvaistoni koiriini, Canalis kertoo.

Tämä tullee hyvänä uutisena Clooneylle, jonka kanssa Canalis on seurustellut kahden vuoden ajan. Clooney on nimittäin todennut, ettei halua enää naimisiin, eikä halua hankkia lapsia.

Käy katsomassa kuvia naisen uskaliaasta valokuvaussessioista täältä(Daily Mail)

Kilpailut

Uusimmat