Huonoin selitys ikinä? Mies syyttää syrjähypystään vaimonsa kuuluisuutta

05.05.2011 16:30 - Rea Tallgren

Miehen mukaan naisen kuuluisuus aiheutti luottamusongelmia.

Sandra Bullockin entinen aviomies Jesse James on paljastanut syyn silloisen vaimonsa pettämiselle. Miehen mukaan kyse oli luottamusongelmasta, joka hänelle syntyi sen takia että Bullock oli kuuluisa.

- Sandra oli kaikesta huolimatta näyttelijätär, James on valaissut syitä omien avioliiton ulkopuolisten suhteidensa takana.

42-vuotias moottoripyöräilijä ja kuuluisa paha poika James myöntää muistelmissaan Jesse James: American Outlaw pettäneensä vaimoaan vain päiviä sen jälkeen, kun tämä kiitti häntä puheessaan voittaessaan Oscarin maaliskuussa 2010.

Vain viikkoja tämän jälkeen tatuointiartisti Michelle McGee väitti olevansa Jamesin rakastajatar. Avioliitto päättyi kesäkuussa 2010.

- Se häpeän tunne, jota koin kun Sandy alkoi itkemään, oli sanoinkuvailematon. Halusin olla kuollut, James valaisee tuntojaan kiinnijäämisensä jälkeen.

Avioerosta huolimatta 46-vuotias Bullcok ei jäänyt tuleen makaamaan. Nainen esitteli People-lehdelle 3,5 kuukautisen adoptiopoikansa Louis Bardo Bullockin pian avioerohakemuksen jätettyään. Lapsi on Bullockin ensimmäinen.

Kilpailut

Uusimmat