BB-Inka ylpeä silikoneistaan: Saatan vielä suurentaa rintojani entisestään

09.05.2011 19:46 -

BB-Inka täytti viime perjantaina 21 vuotta. Nainen potee jo ikäkriisiä ja on omien sanojensa mukaan hyvin ylpeä uusista silikonirinnoistaan.

Viime kauden Big Brotherista tuttu Inka vieraili Voicen illassa ja kertoi muun muassa juhlineensa railakkaasti syntymäpäiviään, vaikka ikääntyminen mietityttääkin.

-En ole ollut innoissani synttäreistä. Vähän alkanut ikä jo painaa. Nyt pitää nauttia joka hetkestä kun on vielä nuori, Inka kertoi.

Inka otti muutama kuukausi sitten hyvinkin kookkaat silikonirinnat. Hän kertoi, että usein muun muassa baarissa miehet tuijottelevat hänen rintojaan, mutta hän hakeekin niihin huomiota pukeutuen paljastaviin toppeihin.

-Olen niistä ylpeä. Nyt tuntuu jo, että ne olisivat olleet minulla ikuisuuden. Saattaa olla, että jossain vaiheessa vielä suurennan niitä, Inka kertoi Voicen haastattelussa.

Hän sanoi, että alkuun uudet rinnat olivat hyvinkin kipeät, mutta nyt hän pohtii jo niiden suurentamista entisestään. Tyttö vertaa rintojen suurentamista tatuointien ottoon.

-Nälkä kasvaa syödessä, Inka naureskeli.

Inka ei kertonut vanhemmilleen, että aikoi ottaa silikonit. Naisen vanhemmat saivat tietää rinnoista kun he lukivat aiheesta Hymy-lehdestä. Inka veikkaa, ettei hänen perheensä arvosta hänen silikonirintojaan, jotka otettiin Hymyn maksamana Virossa.

- Lupasin äidilleni, että noin rohkeisiin kuviin en aio enää mennä, Inka sanoi.

Kilpailut

Uusimmat