Pettämistä ja väkivaltaa: Hollywoodin ronteimmat miehet TOP 5

24.05.2011 20:00 - Rea Tallgren

Pettämistä, jättämistä, väkivaltaa, huumeita, alkoholia ja lähestymiskieltoja. Muun muassa tällaisia meriittejä kuuluu Hollywood-miesten parisuhteisiin.

1. Charlie Sheen

Miehenpuolikkaat-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Charlie Sheen on ollut naimisissa kolme kertaa ja hänellä on viisi lasta. Vuonna 1990 mies ampui vahingossa silloista kihlattuaan Kelly Prestonia käteen. Pian tämän jälkeen Preston purki kihlauksen. Vuonna 1995 mies meni naimisiin Donna Peelen kanssa. Myöhemmin samana vuonna tuli julki tieto, että Sheen oli Escort-toimiston asiakas. Pariskunta erosikin 1996. Vuonna 2002 Sheen nai Denise Richardsin, joka synnytti miehelle kaksi tytärtä. Vuonna 2005 Richards kuitenkin haki eroa ja ilmoitti syyksi Sheenin hallitsemattoman alkoholin ja huumeiden käytön sekä väkivaltaisen käytöksen. Myöhemmin nainen haki Sheenille lähestymieskieltoa. Vuonna 2008 näyttelijä nai Brooke Muellerin, joka synnytti miehelle kaksospojat. Mies kuitenkin haki itse avioeroa vuonna 2010. Sheenillä on myös kaksospoikiaan kohtaan lähestymiskielto.

2. Jesse James

Jesse James on kuuluisa amerikkalainen moottoripyöräilijä ja reality-tähti. Useat yllättyivät Jamesin alkaessa seurustelemaan rauhallisena tunnetun näyttelijätär Sandra Bullockin kanssa. Pari meni kuitenkin naimisiin vuonna 2005 ja Sandra taisteli itselleen myös Jamesin edellisestä suhteesta syntyneen tyttären huoltajuuden. Maaliskuussa 2010 kaikki kuitenkin muuttui, kun useat naiset astuivat julkisuuteen paljastaen olleensa suhteessa Jamesiin tämän avioliiton aikana. Syytökset tulivat julki vain muutama päivä sen jälkeen kun Bullock oli kiittänyt Oscar-puheessa aviomiestään. Pariskunta erosi vuoden 2010 kesäkuussa. James on eron jälkeen syyttänyt pettämisestään Bullockia sanoen, ettei näyttelijöihin vain voi luottaa. Mies on myös arvostellut Bullockin petitaitoja julkisesti ja kehunut uuden kihlattunsa, tatuointiartisti Kat Von D:n olevan huomattavasti parempi sängyssä.

3. Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggerin ja hänen vaimonsa Maria Shiverin liitto on Hollywoodin mittarissa hyvin pitkäikäinen. Pari ehti olla naimisissa 25 vuotta, mutta ilmoittivat erostaan kaksi viikkoa sitten. Vain muutamaa päivää myöhemmin selvisi, että syynä eroon oli Schwarzeneggerin siittämä lehtolapsi. Nykyään 13-vuotias poika on tulosta Schwarzeneggerin vuosien suhteesta pariskunnan taloudenhoitajaan. Entisellä Terminaattori-tähdellä vihjaillaan myös olevan peräti kuusi lehtolasta muiden naisten kanssa. Lisäksi häntä on syytetty lukuisten naisten ahdistelusta, ja mahdollisia avioliiton ulkopuolisia suhteita miehellä on spekuloitu olleen useita aikaisemminkin.

4. Mel Gibson

Mel Gibson on kuuluisa yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on lähiaikoina ollut julkisuudessa vähemmän imartelevista syistä. Ensimmäisen skandaalin Gibson sai aikaiseksi laukoessaan antisemitistisiä kommentteja haastattelussa. Mies pyysi myöhemmin puheitaan anteeksi, mutta tahra miehen maineessa oli jo saatu aikaiseksi. Gibson nai vaimonsa Robyn Denise Mooren vuonna 1980 ja pariskunta ehti hankkia 26 avioliittovuoden aikana peräti seitsemän lasta. Vuonna 2009 Gibsonista julkistettiin kuvia, joissa mies halaili rannalla nuorta kaunotarta. Pian tämän jälkeen Moore haki avioeroa miehestä. Rannalla kuvattu nainen paljastui venäläiseksi pianistiksi Oksana Grigorievaksi. Nainen oli Gibsonia 14 vuotta nuorempi. Lokakuussa 2009 Grigorieva synnytti Gibsonille lapsen, mutta jo huhtikuussa 2010 pari ilmoitti eroavansa. Eroa seurasi väitteitä pahoinpitelystä ja Grigorieva hakikin myöhemmin lähestymiskieltoa Gibsonia vastaan saadakseen tämän pidettyä erossa hänestä ja lapsesta.

5. Kevin Federline

Kevin Federline alkoi seurustelemaan Britney Spearsin kanssa hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä, näyttelijä Shar Jacksonin odottaessa pariskunnan toista lasta. Jackson kommentoi myöhemmin eroa sanoen, että kyseessä ei ollut tavallinen ero, vaan ero, joka rikkoi kokonaisen perheen. Federline ja Spears menivät naimisiin seurusteltuaan vain kolme kuukautta. Pariskunta sai kaksi lasta, Sean Prestonin ja Jayden Jamesin. Avioliitto kesti vain kaksi vuotta, ja sen jälkimainingit ovat olleet myrskyisät parsikunnan hakien vuorotellen lastensa huoltajuutta. Spearsin käyttäytyessä hyvin epävakaisesti, huoltajuus myönnettiinkin Federlinelle. Nykyään Spears saa kuitenkin viettää lastensa kanssa paljon aikaa.

Jos golf-pelaaja Tiger Woods ikinä lähtee näyttelijäuralle, kuuluu hänellekin etuoikeutetusti sija tällä listalla.

Kilpailut

Uusimmat