Uskoisitko tämän julkkisnaisen synnyttäneen 14 lasta? Katso bikinikuvat!

03.06.2011 12:08 - Rea Tallgren

Amerikassa suuren kohun kahdeksikot synnyttämällä aiheuttanut Nadya Suleman esitteli bikinkroppaansa kameroille Orange Countyssa.

Nadya Suleman on yksi Amerikan tunnetuimmista äideistä. Nainen on 14 lapsen yksinhuoltaja, joka synnytti kahdeksan lapsista kerralla.

Tuoreissa kuvissa nainen keikistelee rannalla leopardi-kuvioisissa bikineissä esitellen täydellisen kiinteää vartaloaan. Huolimatta lukuisista raskauksistaan Sulemanin vartalossa ei näy jälkeäkään raskausarvista.

Useat asiantuntijat ovat epäilleet naisen käyneen rasvaimussa ja hankkineen rintaimplantit, mutta Suleman itse on kieltänyt väitteet, ja sanookin kiinteän vartalonsa olevan seurausta kovasta kuntoilusta ja joogaamisesta.

Suleman on saanut osakseen paljon kritiikkiä, koska hän on työttömyydestään ja huonosta rahatilanteestaan huolimatta hankkinut aina vain lisää lapsia keinohedelmöityksellä. Kahdeksikkojen synnyttämisen jälkeen Suleman on vieraillut sekä Dr. Phil-, että Oprah-showssa. Naisella on myös oma reality-ohjelma, joka seuraa 15-henkisen perheen elämää.

Katso uskomattomat kuvat 14 lapsen äidistä tästä. (Daily Mail)

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat