Festarijuhlijan älynväläys: Otti Idols-Ilpo-tatuoinnin - katso kuva!

21.06.2011 19:10 -

Festivaalien railakkaassa tiimellyksessä saattaa tulla mieleen yllättäviä ideoita. Eräs tamperelaismies sai tällaisen viime viikonloppuna juhlitussa Seinäjoen Provinssirockissa.

Tamperelainen Christopher Lee kertoi Voicelle saaneensa idean viime viikonloppuna jalkaansa ottamaansa Ilpo Kaikkonen -tatuointiin yllättäen.

Miekkonen kertoo pitäneensä jo aikaisemmin huumorimielessä muiden Idols-tähtien nimiä kantavia paitoja päällään. Viikonloppuna Provinssirockissa vastaan oli sattumoisin tullut itse Ilpo, jonka kohtaamisesta oli tullut idea ihon koristaminen laulajatähden nimellä.

- Hain ensiksi nimmarin ja sitten tuli se idea että, "ei perkele - käyn tatuoimassa sen". On tuo sen verran hymyä tuonut ihmisten kasvoille, että jo pelkästään sen takia se on hyvä juttu.
- Tatuoinnit saa aina piiloon tai poistettua, joten yksi nimmari pohkeessa ei maailmaa kaada. Jääpähän hauska muisto.

Ilpo itse vuorostaan kertoi Voicelle suhtautuvansa nimikirjoituksensa tatuoimiseen huumorilla. Mies naureskeli ajatuksen olleen melkoisen "urpomainen veto".

- Joskus huumorikin voi mennä vähän yli, mutta kyllähän minä arvostan. Ei voi muuta sanoa, että siisti juttuhan tuo on. Pilkettähän tuossa silmäkulmassa on ollut.

Kilpailut

Uusimmat