Saako festarialueella olla alasti? Näin vastaa promoottori

25.06.2011 17:08 -

Festarilla intoudutaan usein karkeloinnin lomassa heittämään estot romukoppaan ja moni saattaa juhlia ilman rihmankiertämää. Kysimme The Voice Juhannus HimosFestival-promoottori Timo Isomäeltä, saako festivaalialueella olla alastomana - ihan luvan kanssa.

- Kyllähän sitä alastomana voi olla. Eihän sitä suoranaisesti voi kukaan kieltää. Huumoriaspekti siinä nakuna heilumisessahan se isoin ja viihdyttävin asia on - kyllähän se naurattaa. Valitettavasti lähes poikkeuksetta alasti olevat ovat miespuolisia, naisia harvemmin niissä puuhissa nähdään, Timo Isomäki nauraa.

Kokenut festaripromoottori on tottunut näkemään jos jonkinmoisia bileasuja ja hämmentäviäkin viritelmiä. Erään festarijuhlijan asuvalinta on kuitenkin jäänyt erityisesti mieleen.

- Joku heppu oli yhtenä vuonna vetänyt päällensä pesukoneen. Se oli koko festarin ajan pesukoneeseen pukeutuneena ja jopa nukkui siinä. Aikamoista asennetta.

The Voice Juhannus HimosFestivalin viimeinen päivä käynnistyy tänään. Lauteilla nähdään muun muassa Petri Nygård, Popeda, Jenni Vartiainen ja Yö.

Kilpailut

Uusimmat