Hän on uusi Mr. Gay Finland!

01.07.2011 07:22 - Eeva Rajala

Uusi Mr. Gay Finland kruunattiin Helsingissä eilen illalla.

Voittajaksi selvisi ravintola dtm:n järjestetyssä kisassa Helsingissä asuva, Saarijärveltä kotoisin oleva Jussi Laitinen. 25-vuotias Laitinen sanoo haluavansa voittovuotensa aikana lisätä ennen kaikkea avoimuutta ja suvaitsevaisuutta.

- Minulle saa tulla juttelemaan. Haluaisin myös muistuttaa, että seksuaalisuus on vain osa ihmistä eikä missään määrin se vallitsevin osa. Se, että satun rakastumaan miehiin, ei ole väärin, Laitinen selventää.

Voittajan valitsi tuomaristo, johon tänä vuonna kuuluivat tuore Miss Suomi Pia Pakarinen, australialainen Mr. Gay Worldin johtaja Eric Butter, muusikko Kaija Koo, Elle Suomen päätoimittaja Mirva Saukkola, ruotsalaisen QX-homolehden ja -nettisivuston toimitusjohtaja Jon Voss sekä Paparazzin Jari Leskinen. Kisan päätuomarina toimi koreografi Osku Heiskanen.

- Voittaja on avoin, myönteinen ja älykäs. Hänellä on hyvä itsetunto ja rohkea katsekontakti sekä hymy, joka yksinkertaisesti pysäytti, Heiskanen tiivisti tuomariston päätöstä.

Yleisön suosikiksi kisassa valittiin tekstiviestiäänestyksellä 24-vuotias Nico Siukola Tampereelta. Kilpailivat itse saivat myös valita keskuudestaan eniten tsemppihenkeä nostattaneen Parhaan Äijän, jonka titteli meni 22-vuotiaalle Petteri Sääskilahdelle Oulusta.

Tuore Mr. Gay Finland seurueineen osallistuu Pride-kulkueeseen omalla rekallaan huomenna. Voittajaa odottaa myös Mr. Gay World -kisa Kapkaupungissa vielä tämän vuoden puolella.

Kilpailut

Uusimmat