Ex-kihlattu tyrmistyi Bond-tähden pika-avioliitosta

06.07.2011 07:46 - Eeva Rajala

James Bondin roolista tunnetun Daniel Craigin pika-avioliitto näyttelijätär Rachel Weiszin kanssa on saanut Craigin entisen kihlatun tyrmistymään.

Daniel Craig meni naimisiin Rachel Weiszin kanssa New Yorkissa viime kuussa vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Pika-avioliitto ei ällistyttänyt ainoastaan Hollywoodia, mutta nyt myös Craigin entinen kihlattu Satsuki Mitchell ja Mitchellin koko perhe on tyrmistyneenä miehen päätöksestä.

Mitchellin isä Christopher on avautunut tuntemuksistaan brittiläiselle Daily Mail -lehdelle. Isän mukaan Satsuki Mitchell on jopa kieltänyt perheenjäseniään sanomasta Daniel Craigin nimeä ääneen.

- Tämä pika-avioliitto tuli täysin puskista. Kuulimme siitä kuten kaikki muutkin - luimme lehdistä. Hän (Satsuki) ei enää puhu miehestä ja jos minä teen niin, hän käskee minun lähteä, isä selventää.

Satsuki Mitchell ja Daniel Craig menivät kihloihin vuonna 2007. He erosivat vasta viime vuoden marraskuussa. Christopher-isän mukaan hänen tyttärensä on vasta nyt löytämässä uudelleen onnellisuuden. Nainen on myös kommentoinut aiemmin, että heidän eronsa oli parasta, mitä hänelle on koskaan sattunut.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat