Ensimmäinen arvio viimeisestä Harry Potter –elokuvasta!

07.07.2011 14:20 - Eeva Rajala

Brittiläinen Daily Telegraph -lehti on julkaissut eilen ensimmäisen arvion Suomessa ensi viikolla ensi-iltansa saavasta elokuvasta Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2.

Arviota ei katsota elokuvapiireissä hyvällä, sillä arvion kirjoittaja ei arvostanut hiljaista sopimusta siitä, että elokuvan nähneet kirjoittaisivat arvostelunsa vasta elokuvan ensi-iltapäivänä. Elokuva saa ensi-iltansa Lontoossa tänään. Arviota ei kuitenkaan kirjoittanut lehden tavalliset elokuvakriitikot vaan lastenkirjailija Philip Womack.

Womack hehkuttaa arvostelussaan elokuvan päätähtiä Daniel Radcliffeä, Emma Watsonia ja Rupert Grintiä. Hänen mukaansa Radcliffen aikaisempi kujeileva luonne on muuttunut nyt sankarillisen tyyneksi. Watson on puolestaan parannellut entisestään roolisuoritustaan. Grint saa kiitosta esiintymällä elokuvassa aidon tunteikkaana kuoleman edessä.

Elokuvaa itsessään Womack kuvaa monumentaaliseksi. Elokuvassa on arvion mukaan mahtavia tunnelmia ja elokuva kertoo lopullisen viestin, johon kaikki katsojat varmasti vastaavat.

- Olkoon nuori taikka vanha, jokaisessa meissä on pimeyttä, mutta voimme voittaa sen, Womack kirjoittaa.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2 saa Suomessa ensi-iltansa ensi viikon keskiviikkona 13. heinäkuuta.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat