Tutkimus: Tällaisista naisista miehet oikeasti pitävät

28.08.2011 20:03 - Rea Tallgren

Tuore brittitutkimus osoittaa, että miesten naisihanne saattaa olla hyvinkin erilainen kuin mitä useimmiten luullaan.

Kyselyyn osallistui peräti 2000 miestä, joista peräti yli 60 prosenttia oli sitä mieltä, että brunetet ovat viehättävämpiä kuin vaaleaveriköt. 33,1 prosenttia piti eniten ruskeahiuksisista ja 28,6 prosenttia mustahiuksista daameista. Vain 29,5 prosenttia vastaajista sanoi pitävänsä blondeja kaikista viehättävimpinä ja punapäiden puolesta liputti vain 8,8 prosenttia.

Toisin kuin monesti kuvitellaan, miehet eivät myöskään suosi laihoja naisia. Suuri 38,8 prosentin enemmistö nimittäin kertoi pitävänsä koon 42-44 kokoisia naisia kaikista viehättävimpinä. Yllättäväksi tulokseksi voidaan tulkita myös se, että 46-48 vaatekokoja käyttävät naiset olivat seuraavaksi suosituimpia vartalomalliltaan. Vain nihkeä 10 prosenttia vastaajista nimesi ihannenaistensa vaatekooksi 34-36.

Mitä silmien väriin tulee, vaaleat veivät tummista voiton. Jopa 40,2 prosenttia miehistä nimittäin ihannoi sinisiä silmiä. Ruskeat silmät tulivat hyvänä kakkosena 29,2 prosentilla äänistä. Vihreät silmät saivat äänistä vain 17,5 prosenttia. 13,1 prosenttia miehistä kertoi pitävänsä hasselpähkinän värisistä silmistä.

Kun kaikki brittimiesten luettelemat hyvät ominaisuudet lasketaan yhteen näyttää siltä, että esimerkiksi reality-tähti Lauren Goodger vastaa ulkoisesti brittien naisihannetta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat