BB-juontaja: Näin nolosti voi käydä suorassa lähetyksessä

29.08.2011 20:30 -

Big Brotherin juontajana nähtävällä Elina Viitasella on takana lukemattomia suoria lähetyksiä niin television kuin radionkin puolella. Uuden BB-kauden käynnistymistä innolla odottava juontaja muisteli, mitä kaikkea suorassa lähetyksessä voi tapahtua.

- Olen Big Brother -talk show'ssa sanonut ennen mainoskatkoa, että "lähdetään katkolle". Tuottaja sitten huusi heti perään korvanappiin, että "no, ei todellakaan mennä mihinkään katkolle".

- Totta kai on myös käynyt niin, että lähetys pyörii, tuottaja käskee jatkamaan puhumista, eikä minulla ole yhtään mitään sanottavaa. Katsojahan ei tietystikään saa tietää, että minulla on vaikeuksia tuottaa puhetta, varsinkaan silloin kun kamera kuvaa 10 sentin päässä kasvoista. Siinä on haasteensa, Elina nauraa.

Juontajan mukaan suoran lähetyksen mahdollisista yllätyksistä huolimatta on live-lähetyksen teko huomattavasti nauhoitettua lähetystä hauskempaa.

- Jos sattuu jäätymään, niin eipä siitä oikein selviä mitenkään. Suora lähetys on kuitenkin oikeasti helpompi. Siinä rullataan eteenpäin ja mahdolliset hämmentävät tilanteet menevät nopeasti ohi. Nauhoittaessa on huomattavasti hankalampaa, sillä silloin tulee aina olo, että homman olisi voinut tehdä paremminkin.

Vaikka Elina oli mukana BB-tiimissä jo viime kaudella, kertoo vaaleaverikkö jännittävänsä starttaavaa kautta.

- Totta kai viime vuonna jännitti paljon, sillä kyseessä oli ensimmäinen Big Brother -kauteni. Onhan tämä kuitenkin jälleen aivan älyttömän jännää. Koko työryhmä on ihan jengalla. Sitten kun asukkaat laitetaan sisään, lähtee kausi eteenpäin kuin juna. Koska ohjelmaa ei voi mitenkään täysin käsikirjoittaa, ollaan vaan ja katsomaan mitä kaikkea tapahtuu.

Ensimmäiset asukkaat astelevat Big Brother -taloon huomenna tiistaina. Ensimmäinen BB-lähetys nähdään Subilla keskiviikkona kello 21.00.

Kilpailut

Uusimmat