Raivohullu Salar oli hakata Sebastianin - häätö uhkaa!

21.09.2011 23:27 - Mikko Räsänen

Big Brother -talossa tunteet kuumenivat todella pahasti. Näytti siltä, että Salar oli käydä Sebastianin kimppuun.

Tunteet kuumenivat Big Brother -talossa keskiviikkoiltana. Salar oli riidellyt muiden asukkaiden kanssa jo pidemmän aikaa, mutta lopullisesti hän tulistui, kun hänen eteensä tullut Sebastian pieraisi hänen kasvojensa suuntaan.

Salar paiskasi raivoissaan tuolin nurin, haukkui Sebastiania huoraksi ja uhkasi tätä väkivallalla. Tilanne rauhoittui, kun Salar komennettiin päiväkirjahuoneeseen. Salar paiskasi kädessään olleen vyön ja mikrofoninsa sivuun mennessään.

Muut asukkaat näyttivät olevan välikohtauksesta järkyttyneempiä kuin Sebastian.

- En usko, että Salar olisi lyönyt minua. Tiedän, ettei Salar olisi oikeasti halunnut tehdä sitä, Sebastian sanoi luottaen Salarin hyvyyteen.

Muut asukkaat olivat kuitenkin sitä mieltä, että Salar on luonteeltaan sellainen, että olisi vaatinut hyvityksen tavalla tai toisella. He miettivät, että Salar olisi vähintään kaatanut Sebastianin maahan ja piereskellyt tämän kasvoille. Osa uskoi, että hän olisi oikeasti saattanut lyödäkin.

- Mä olen sitä mieltä, että on parempi antaa toisen antaa kerran turpiin ja saada se siten häädettyä kuin elää pelossa, Tanja mietti.

- Älä jatka tuota keskustelua yhtään pidemmälle, Sebastian kauhistui Tanjan sanoista.

Big Brother on aina suhtautunut väkivaltaan tai väkivallan uhkaan erittäin vakavasti. Esimerkiksi Niko Saarinen häädettiin aikanaan talosta sen jälkeen, kun hän oli yrittänyt heittää viinilasilla toista asukasta. Salarin väkivaltainen käytös on erityisen raskauttavaa siksi, että turkulainen harrastaa vapaaottelua, joten hän voi väkivaltaiseksi ryhtyessään olla oikeasti vaarallinen.

- Ei v***u, se lentää pihalle!, Veera arveli tapahtuneesta kuultuaan.

Muut yrittivät rauhoitella Veeraan ja arvelivat, että Salar selviää varoituksella.

Kilpailut

Uusimmat