Hollywood-vanhemmat eivät innostu lastensa haaveista lähteä viihdealalle

05.10.2011 18:00 -

Yhä useammat tähdet haluavat pitää omat lapsensa valokeilan ulkopuolella, vaikka itse ovatkin aloittaneet uransa lapsitähtinä.

Uransa 11-vuotiaana aloittanut Jessica Alba avautuu omien lastensa mahdollisesta astumisesta viihdealalle.

- Jos lapseni kiinnostuvat alasta opintojensa jälkeen, se on ihan hyvä. Mielestäni mitä enemmän elämänkokemusta sinulla on, sitä parempi esiintyjä olet. En rohkaisisi lapsiani viihdeympäristöön liian nuorena, Alba kertoo.

Näyttelijä Brooke Shields astui muotimaailmaan ollessaan 11 kuukauden ikäinen. Shields on avoimesti kertonut, ettei toivo lastensa seuraavan hänen jalanjälkiään muotimaailmaan.

Neljän lapsen äiti Heidi Klum on sitä mieltä, että on hienoa haaveilla julkisuudesta ja sen mukana tulevista asioista. Hän kuitenkin muistuttaa, että maailmassa on paljon muita hienoja ammatteja. Klumin mielestä on tärkeää puhua siitä, kuinka viihdealalle pääsee, mutta myös mainita sinne pääsyn vaikeuksista.

Useat tähdet ovat myös sitä mieltä, että opintojensa jälkeen lapset ovat vapaita tekemään tahtonsa mukaan. Lapsitähteyteen useimmat Hollywood-äidit eivät silti suhtaudu suopeasti. Viihdemaailmassa on kuitenkin muutamia vanhempia, joille omien lapsiensa tähteys ei ole ongelma. Näyttelijä Will Smithin ja hänen vaimonsa Jade Pinkett-Smithin molemmat lapset ovat mukana viihdemaailmassa. Heidän poikansa 13-vuotias Jaden näyttelee ja heidän 10-vuotias tyttärensä Willow on julkaissut useita singlejä.

Lähde: FoxNews

Kilpailut

Uusimmat