Suomalainen tosi-tv-tähti muutti Uuteen-Seelantiin

13.10.2011 19:45 - Mikko Räsänen

Kalajoen hiekat -sarjan tähtiin kuuluva Katri ei näe omia sekoilujaan televisiosta. Katri nimittäin muutti ulkomaille juuri, kun sarja käynnistyi televisiossa.

Tiistaina käynnistynyt tosi-tv-sarja Kalajoen hiekat on TV5:n historian suurin tuotanto. Sarjassa viisi nuorta viedään Kalajoen kuuluisille hiekkasärkille viettämään villiä kesää. Kamerat seurasivat heidän elämäänsä 40 päivän ajan.

Yksi sarjan tähdistä ei kuitenkaan näe sarjaa televisiosta, sillä tähtiviisikkoon kulunut Katri muutti juuri Uuteen-Seelantiin.

Voice tapasi Katrin ennen lähtöä. Hän uskoi, että hän ainakin hölmöili kesällä sen verran, että katsojat tulevat nauramaan hänelle.

- Kaikki meistä tekivät tyhmyyksiä, mutta tuntui siltä, että aina silloin, kun minä sanoin tai tein jotain, olivat kamerat varmasti paikalla, Katri kertoi nauraen.

Tällä viikolla alkaneessa sarjassa katsojat ovat jo nähneet, miten viisi toisilleen tuntematonta nuorta joutuu majoittumaan ahtaaseen asuntovaunuun. Asukkaat olivat odottaneet luksusmökkiä tai vähintään hotellihuoneita, joten ahdas majoitus ei heitä naurattanut.

- Kun sen majapaikan näki, en tiennyt, pitäisikö itkeä vai nauraa, Katri muistelee kuvausten ensimmäisiä päiviä.

- Siellä oli tiivis tunnelma. Kun vielä kukaan meistä ei ole erityisen vetäytyvä luonne, piti siinä vain odotella, että koska räjähtää.

- Loppujen lopuksi selvisimme kesästä paremmin kuin luulin.

Jotain Katri kuitenkin katuu.

- Olisin voinut riidellä hieman aikuismaisemmin.

Kalajoen hiekat TV5:llä arkisin klo 20

Voice ja TV5 ovat osa kansainvälistä ProSiebenSat1. Media AG -konsernia

Kilpailut

Uusimmat