BB-Sebastian alkoi riehua keskellä yötä!

14.10.2011 02:17 - Mikko Räsänen

Sebastian sai oudon raivokohtauksen keskellä yötä.

Big Brother -talon miesasukkaat vetäytyivät nukkumaan puolen yön jälkeen. Jokin kuitenkin vaivasi Sebastiania. Hän nousi sängystä ja lähti olohuoneeseen kello 01.20.

Salar havahtui vieruskaverinsa lähtöön ja uteli, mihin tämä on menossa.

- Minun pitää vähän miettiä asioita, Sebastian selitti.

Salar tarjoutui tulemaan seuraksi, mutta Sebastian torjui avun.

Olohuoneeseen päästyään Sebastian keräsi viikkotehtävää varten asukkaille jaetut nimilaput. Yhdessä lapussa on aina yhden asukkaan nimi ja sanat, joita hän ei saa tehtävän aikana sanoa.

Sebastian alkoi järjestellä lappuja pöydällä eri järjestyksiin. Vaikutti siltä, että Sebastian yritti päättää, kenelle hän antaisi nimeämispisteensä tällä viikolla. Hän pyöritti erityisen pitkään käsissään Annikan, Mikaelin ja Veeran nimilappuja.

Mitä ikinä Sebastian miettikin, näytti se vaivaavan häntä suuresti. Välillä hän hautasi päänsä käsiinsä, mutta nousi taas hetken kuluttua tutkimaan laatimaansa nimijärjestystä.

Lopulta kello 02.03 hänen hermonsa paloivat. Hän paiskasi nimilappuja pitkin keittön ja olohuoneen lattiaa, ja töni tuolia. Tämän jälkeen Sebastian käveli nopein askelin hermostuneena ympäri huonetta.

Nukkumassa olleet muut asukkaat eivät Sebastianin riehumista huomanneet, mutta 24/7:n katsojat alkoivat heti keskustella siitä.

"Sebastian riehuu... poistetaan varmaan nyt talosta", nimimerkki Treen mies kirjoitti.

"Onkohan tuo Sebastian oikeasti noin herkkä ja kiltti, että menettää yöunet nimeämisten vuoksi... vai onko se vaan hemmetin fiksu playeri?", A83 kyseli.

Sebastian käveli hetken aikaa hermostuneena tyhjässä huoneessa. Sen jälkeen hän keräsi paiskomansa paperit kasaan, meni makuuhuoneeseen ja sänkyynsä. Sängyssä hän veti peiton päänsä yli ja makasi pitkään liikkumatta siellä. Vasta 02.15 hän tuli peiton alta pois ja näytti alkavan nukkua.

Kilpailut

Uusimmat