George Clooneyn ex-tyttöystävä: Se oli isä-tytär-suhde

31.10.2011 13:30 - Eeva Rajala

Hurmurinäyttelijä George Clooneyn entinen tyttöystävä, italialaismalli Elisabetta Canalis on avautunut heidän suhteensa laadusta.

Canalis paljastaa, että heidän suhteensa oli enemmänkin isän ja tyttären välinen kuin kahden rakastavaisen suhde. Paljastus on outo, sillä Canalis puhuu samaan aikaan siitä, miten rakastunut hän oli Clooneyyn.

- Hän [Clooney] oli ihminen, joka arvosti eniten naisellista puolta. Hän on ollut todella tärkeä minulle, samalla tavalla kuin isä, Canalis toteaa.

Clooney ja Canalis päättivät kaksi vuotta kestäneen suhteensa kesäkuussa. Canalis sanoo italialaistoimittaja Bruno Vespan uudessa Questo Amore -kirjassa myös, etteivät heidän avioliittonäkemyksensä eronneet niin kovin toisistaan kuin mediassa on spekuloitu, sillä he eivät päässeet sinne asti keskusteluissaan.

- Emme puhuneet koskaan avioliitosta tai lapsista. En ikinä sanonut ei lapsille, mutta emme edes nähneet mielessämme, että meillä olisi yhteisiä lapsia. Suhde ei loppunut avioliittokysymykseen, vaan omiin henkilökohtaisiin tarpeisiimme, Canalis kertoo.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat