IS: Hjalliksen naisystävä suurista suunnitelmista: Hullu mies!

02.11.2011 07:30 - Eeva Rajala

Liikemies Hjallis Harkimo aikoo rakentaa Suomen korkeimman talon sekä urheilu- ja viihdekeskuksen Helsingin Pasilaan Hartwall Areenan kupeeseen. Miehen naisystävä oli myös ihmettelemässä suunnitelmia eilisessä tiedotustilaisuudessa, kertoo Ilta-Sanomat.

- Hullu mies!, Helena Karihtala huudahti lehden mukaan lähtiessään tilaisuudesta.

Tarkoituksena on, että Harkimon ideoiman 36-kerroksisen tornitalon rakennustyöt aloitetaan heti jääkiekon MM-kisojen jälkeen vuonna 2013. Harkimon mukaan ideaalitilanteessa tornin avajaisia vietettäisiin 5-6 vuoden kuluttua.

Diili-pomo Harkimon uutuushanke on 150 miljoonan euroa riski, niin suuri on projektin hinta. Vielä ei tiedetä esimerkiksi, mistä tulee rahoitus. Harkimo kertoo lehdessä keskustelleensa erinäisten tahojen kanssa, joita kiinnostaa. Harkimolta on tulossa rahoituksen alkuosuus, kunnes projekti saadaan myytyä. Mies on myös tietoinen riskeistä.

- Totta kai tässä on aina olemassa jotain riskiä, mutta en ole vielä laskenut, millainen se on. Tähän asti olen rahoittanut tämän, Harkimo selventää.

Vaikka hinta Leijonatorni-projektissa on suuri, tarkoitus ei ole tehdä suuria ökyasuntoja. Asuntoja rakennukseen tulee 200 - 250 kappaletta ja Harkimon mukaan ihmiset eivät halua isoja asuntoja.

- Ihmiset haluavat mieluummin paremmalta paikalta pienen asunnon.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat